חדש - אתר משמר!

חדש - אתר משמר!

שלום שלום, אנחנו שמחים לחשוף בפניכם את אתר משמר. באתר - תוכנת ניהול חדשה לבסיסי משמר אזרחי (בקרוב...) פורטלים יעודיים לבסיסי משמר אזרחי בארץ. נשמח לקבל כל תגובה. צוות אתר משמר.

Super Go

New member
שאלה, והערה

השאלה: התוכנה שאתם מתכוונים לשים באתר היא יוזמה פרטית, או תוכנת המשא"ז המשטרתית? ההערה: אני לא בטוח שמותר מבחינה חוקית לייצא תוכנה שכזו, שמכילה מידע כיצד מנהלים בסיסים משטרתיים, ומכילה דו"חות משטרתיים, האם בדקתם את הנושא? ובכל מקרה, התוכנה תעלה כסף? :)

התשובה

התוכנה היא יוזמה פרטית, שבאה להחליף את תוכנת המשא"ז המשטרתית, המאד מסורבלת, כבדה ולא ממש ידידותית. כל הרעיון בא לי כמתנדב, שמכיר טוב את המערכת... מבחינה חוקית מותר, כי אין בתוכנה הזו שום חומר סודי, והתוכנה הינה בעלת רישיון לשימוש חינם ע"י בסיסי משמר אזרחי.

שלום30

New member
נראה כפרסומת לחברת בניית אתרים

ריק מתוכן, מבקשים 60 דולר על בניית אתר למשא"ז.. וקישור לפורום הזה לא מצאתי.

חבל...

שלום שלום. צר לי שלא הבנת. קודם כל, כל הקישורים שם עובדים. יוזמת בניית אתרי משמר, באה לאחר שכמתנדב, ראיתי את רמת האתרים הקיימים היום ברשת לבסיסי משמר אזרחי. מצאתי חברת HOSTING - שמוכנה לאכסן ולהקים את האתרים האלה במחיר מינימלי, ואם תבדוק בשוק, תיראה שלאתרים ברמה כזו, באמת מדובר במחיר מינימאלי, המכסה רק את עלות הטכנאים המתחזקים את הסרברים. ממש אין כאן מודל רווח... לא אמור להיות שום תוכן באתר תדמיתי שכזה, מי שמבין, מבין. צורף לאתר לינק שמראה אתר לדוגמא, האתר של נוה מונוסון. אוקיי?

למעלה