חדש, אפשר לומר...

tamir107

New member
חדש, אפשר לומר...

אני אוהב את הילארי
ראיתי את יומני הנסיכה, 12 במחיר 1 ובקול גדול ומאוד אהתי את השיר וויק אפ
ועכשיו, יש לי 2 שאלות... זה נכון שהילארי הוציאה לפני כמה זמן דיסק להיטים או משהו כזה? מה הדיסק האחרון שהיא הוציאה? ואיך הוא נקרא? כמה דיסקים היא הוציאה? ועוד שאלה... איפה אפשר להוריד את הקליפ החדש שלה? תודה לכול מי שעונה

MYHOT3

New member
תשובות ../images/Emo6.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום מקווה שתהנה תגיב ותביא דברים חדשים
לי קוראים גל (MYHOT3)... תשובות : 1.הדיסק האחרון שהילארי הוציאה נקרא MOST WANTED ויש לו שני גרסאות 1.הגרסא הרגילה 2.וגרסאת האספנים שהיא בהרבה יותר שווה ... שתי הדיסקים החדשים נקראים באותו שם לגרסא הרגילה קוראים MOST WANTED ולגרסאת האספנים MOST WANTED - THE COLLECTOR'S SIGNATURE EDITION היא הוציאה עד עכשיו כ5 דיסקים או 6 אם אני לא טועה... אתה יכול להוריד ממישהו מהפורום שיש לו את הקליפ תשלח למי יש תקח ממנו את האייסי או את המסן ותוריד ממנו... קבל את העטיפה של MOST WANTED - גרסאת האספנים מקווה שעזרתי
MYHOT3
ותצביע בטקס הילארי הזהב חחח...

tamir107

New member
עזרת מאוד ../images/Emo9.gif אבל...

ממה שונה גרסת האספנים, מהרגיל?

olsen cool

New member
בגרסת האספנים יש

שיר אחד חדש שלה שאין בגרסה הרגילה ועוד כמה רימקסים.

Sim§ MaN

New member
תשובות.

1.יומני הנסיכה זה לא סרט שלה,אולי התכוונת לסיפור סינדרלה. 2.כן היא הוציאה דיסק להיטים עם 4 שירים חדשים וכל השאר שירים שהיא אוהבת במיוחד מהאלבומים הישנים שלה. 3.הדיסק האחרון זה דיסק הלהיטים, "מוסט וואנטד". 4.הקליפ החדש של וויאק אפ? תסתקלי בארכיון נתנו קישור. וגם לקליפ של "ביט אוף מי הארט" נתנו קישור.

למעלה