חדש או ישן, דעתכם?

dune d

New member
חדש או ישן, דעתכם?

שמעתי לאחרונה יותר מידי גירסאות חדשות לשירים ישנים, הרוב זה קאברים בסגנון דאנס והאוס. שמעתי שני דעות בנושא. האחת אומרת שזה ממש גרוע ו*רוצח* את השיר המקורי ואת האומן, הרי רוב הגירסאות הם לשירים מאוד מצליחים במקור. מצד שני יש האומרים שזה טוב ורקיד לרוב , וגם מחזיר את הנוסטלגיה לאומן המקורי וכך אפשר לחגוג על שתי החתונות גם יחד. יותראנשים מכירים גם את המקור וכך נחספים לעבר הטוב. מה דעתכם בעיניין?

אין כל רע בזה

פרט לחשיפת הערווה המוזיקלית של "אומני" הדאנס למיניהם. גם המוזיקה הקלאסית לקחה שירים פופולריים והכניסה אותם לתוך מסגרת אומנותית, אבל ללפחות עם ערך מוסף פרט ל- בום בום בום ב- 10000 BPs.

א ו ח נ ה

New member
דווקא אני מאוד אוהב חידושים

אבל כמובן לא כל חידוש שיוצא למשל: החידוש של Dj Sammy - Boys of summer היה פשוט חידוש מעולה ולעומת זאת פחות אהבתי את החידוש העכשיו של Angel City - Touch me ששייך במקור לזמרת האוסטרלית קאת'י דניס שצעדה איתו בהצלחה בשנת 1991 (ובשנים האחרונות ידועה יותר כאישה שעומדת מאחורי להיטיה הגדולים של קיילי מינו).

NoKiA2003

New member
אני תומך דווקא באסכולה שטוענת שזה

טוב. אנשים נחשפים לשירים שלא הכירו ומחזירים אותם לתודעה וזה נפלא. חוץ מזה חזרתי עכשיו מהסרט החדש של אלמדובר "חינוך רע" ואני חייב להמליץ! נשארתי פעור פה!! סרט מופלא, קסום, מיוחד ומהפנט... שונה מכל הסרטים שלו עד היום. חוויה מענגת (אח"כ הלכו לסופר פארם באבן גבירול ולאכול ביהודה הלוי והיה נעים). לילה טוב

Raz male

New member
מצד אחד זה טוב

כי באמת זה מחזיר את הלהיטים הישנים והטובים. אבל מצד שני, כל הגרסאות היום נשמעות אותו דבר... אבל בדיוק אותו דבר

למעלה