חדשששששששש.... הי היה הי שלום לכולם!!!! אני עדי מישהו מוכן לספר לי מה הולך בפורום הזה?
ע עדי עמר 1 New member 25/12/06 #1 חדשששששששש.... הי היה הי שלום לכולם!!!! אני עדי מישהו מוכן לספר לי מה הולך בפורום הזה?
ע עדי עמר 1 New member 26/12/06 #15 שמנה משגעת מאמי!!1 מה את עושה כאן? עוקבת אחרי הה.... !! תפסיקי עם זה!!! את לא צריכה להתנהג ככה. אם את מאוד רוצה אפשר להיפגש על כוס קפה ...אבל אני לא מבטיחה לך שאני אשאר לארוחת בוקר.....חחחח......
שמנה משגעת מאמי!!1 מה את עושה כאן? עוקבת אחרי הה.... !! תפסיקי עם זה!!! את לא צריכה להתנהג ככה. אם את מאוד רוצה אפשר להיפגש על כוס קפה ...אבל אני לא מבטיחה לך שאני אשאר לארוחת בוקר.....חחחח......
ק קושקושית מתולתלת New member 26/12/06 #22 היא עוקבת אחריך? אז תעקבי אחרי ושניינו נעקוב אחריה... פרטים מלאים בקישור שבחתימה...
ע עדי עמר 1 New member 26/12/06 #25 קושקושית מתוקה. אני בטוחה שהעינין יכול ליהיות כיף, אבל אני פשוט לא בקטע של שלישיות ......סורי.
ש שמנה משגעת New member 27/12/06 #35 ../images/Emo12.gifאממממ הלו אני לא בקטע של שלישיה או של סורי ....
ש שמנה משגעת New member 27/12/06 #38 נו בבדאי הומור זהו שמי השלישי כאילו דאההההההההה יו פתאום את רצינית אה...
ה העכביש2 New member 26/12/06 #7 מזל"ט... על ההצטרפות.... מדברים פה על חיי הרווקות, סקס והעיר הגדולה, ולמה לכל הרוחות יש פה מישהו עם כינויי "העכביש"
מזל"ט... על ההצטרפות.... מדברים פה על חיי הרווקות, סקס והעיר הגדולה, ולמה לכל הרוחות יש פה מישהו עם כינויי "העכביש"