חדשששה

rosey2121

New member
חדשששה

אני צופה מהצד בפורום כבר תקופה... ו HIMYM זו הסידרה האהובה עליי מהרגע שהיא יצאה!!! אז חשבתי לעצמי שזה די דפוק שעדיין לא הגבתי או השתתפתי בפורום הזה... בכל אופן מקווה שתקבלו אותי באהבה חחחחחח :)

pennylane11

New member
היי

אני מעין D: מהם הדמות-זוג-פרק-עונה-סצנה וכאלה האהובים עלייך? (שימו לב שהתאפקתי ולא אמרתי חתול! אני בגמילה) ברוכה הבאה

rosey2121

New member
תודהה!

הדמות/ זוג האהובים עליי הם ללא ספק מרשלילי... ובכלל הדמות של מרשל פשוט גאוניית לפי דעתי!! אני יודעת שהרבה לא אהבו את העונה הקודמת אבל פרק הסיום שלה היה אחד הטוביייים!!!! הסצינה האהובה עליי היא די חדשה וזה מהפרק tick tick tick... הקטע עם ברני שם שבר לי את הלב בלוא מובן המילה (כן בכיתי אני מודה)... וקצת עליי... רוזי, בת 24 (מבוגרת חחחחח) ואמממ אני לא כל כך יודעת מה עוד להגיד על עצמי חחחחחח

ש י ר ד ן

New member
היוש

אני ירדן ואני אוהבת שוקולד וחדי קרן ורודים. ומתרגלים לשגעון שלי, אם את מסתכלת על הפורום אולי כבר התרגלת... ואם לא אז תתחילי! אפ אפ! רדי ל20!!!!! סתם, אל תרדי. או שכן. מה שבא לך. ביי.

rosey2121

New member

איזה מצחיק שאמרת רדי ל20... הייתי מ"כית בצבא... וזה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם להגיד לחיילים.... ולא אני לא רעה... זה פשוט באמת מצחיק חחח :)

N o R i K o

New member
ברוכה D:

איזה כיף להפסיק להיות הכי זקנה כאן 3= חח סתם. אני נוי ואני לא באמת כותבת כאן אבל אני כן כאן. בערך. ואני איתך, מארשלילי לנצח!

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

היי, אני איילת. בת 19. מה נשמע? ברוכה הבאה!! ונעים להכיר!

למעלה