חדששהה!! : - )

sapirdanino

New member
חדששהה!! : - )

שלוםם לכולםם!! אני חדשהה בפורוםם הזהההההה....חח ספיר דנינו מעו"ז פ"ת בבבייי!! : )

ברוכים הבאים לפורום

אני חזי.....לא כל כך קשה לדעת לפי הכינוי שלי. מי יתן ותכתבי בפורום כמו אנה מהמעו"ז שלך או כמו דיאנה לאחר הגמילה. תעני על השאלונים שעולים פה שנכיר אותך יותר... ואני חושב שעם שם משפחה כמו שלך - אנשים יפחדו לרדת עלייך.

שם משפחה של עבריינים

(אני צוחק- גם לי יש דודים שהם דנינו...בסוף יסתבר שאנחנו משפחה ואת אחותי האבודה...)

sapirdanino

New member
חח מה עשית אותי לעבריינית?!

חחח אללל תקשיבוו לחזזיייי חחח רק אני אהיה עבריינית....: ) עוד מששוו דנינו זה מרוקאי...ואם תראה אותי תחשוב שאני רוסיה....חיחיחי
בבביי!! 3>

sapirdanino

New member
חחח

מאמיי זה סקטנה לעומת מה שאניי... אני ל=ב=נ=ה!! חח..בביי ^_^

מעתה את תהיי ספיר דנינוביץ'

ניתן לך שם אשכנזי... לרגע חשבתי שמדובר במתנדבת מבית"ר שבדיה או בית"ר דנמרק.

sapirdanino

New member
לאא ררוצהההההה!!! XD

אני רק ספיררר דנינוו שום דנינוביץ' !! חחחחחח הבנת?! ותיזהרר אני מרוקאאיתתתתתת!! ורואיםם את זההההההה....חיחיחי בבבייי : - )

גב' דנינוביץ היקרה....

תעבדי עם דיאנה על גמילה לכתיבה פקצאית... אני בטוח שאת לא... אבל לא כותבים בהודעות: הרבה אותיות דומות אחת ליד השניה כמו "מרוקאייתתתתתתתתתתת" לא כותבים "ביי" כי אנחנו בפורום ולא באי.סי.קיו (יש כאלה חסרי חיים שכל הזמן פה...) בינתיים את דנינוביץ'.

sapirdanino

New member
אני לא צריכה גמילה!!

פשוט ככה אני רגילה לכתוב מהאייסייקיו... וגם לכתוב עם הרבה אותיות ככהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחח ססתםם!! : ) אנסה להשתפרר...אבל רק אם לא תקרא לי דנינוביץ'...!!

זה הסכם ?

אפסיק לקרוא לך דנינוביץ' ותפסיקי לכתוב כמו אי.סי.קיו/פקצה ? סבבה...

sapirdanino

New member
חה חהה חה

ומי הבדרן שלנו? שכול כך הפיל אותי על הרציפה? יופי....ש=ת=ו=ק בבייי!!! : )

למעלה