לא נורא יהיו עוד הרבה הופעות
א אצטון משובח New member 27/4/07 #82 הוא מעולה אני יכולה להגיד לך כבר עכשיו! חרשתי עליו משש עד עכשיו אני שומעת אותו ברצף.. לא נורא זה מה שחייבים לעבור אם טסים לארצות הברית!! מאוד נהניתי עם צפריר, ישבתי לידו וירד עלי גשם...
הוא מעולה אני יכולה להגיד לך כבר עכשיו! חרשתי עליו משש עד עכשיו אני שומעת אותו ברצף.. לא נורא זה מה שחייבים לעבור אם טסים לארצות הברית!! מאוד נהניתי עם צפריר, ישבתי לידו וירד עלי גשם...
S S p r i n g B New member 26/4/07 #65 עדידוששששש! =] קושקוש! ברוכה הבאה!!! גם קנית את הדיסק?! איך לא סיפרת לי!!! אני ממש גאה בך.... כי "מי שצורב לא חבר!"
עדידוששששש! =] קושקוש! ברוכה הבאה!!! גם קנית את הדיסק?! איך לא סיפרת לי!!! אני ממש גאה בך.... כי "מי שצורב לא חבר!"
S S p r i n g B New member 27/4/07 #79 אז מחר תגידי לי... מה דעתך על הדיסק (טוב... זה די ברור שהוא מעולה... אבל בכל זאת....) ההכנה למשלחת היה מ-ש-ע-מ-ם ! (ויש לי עוד שני מפגשים כאלה... ) אבל הגעתי הביתה רק בשמונה כי היה לי חוג... =] (היה לי יום ארוך... איך היה יום עם צפריר?! בטח מה זה נהנת...! )
אז מחר תגידי לי... מה דעתך על הדיסק (טוב... זה די ברור שהוא מעולה... אבל בכל זאת....) ההכנה למשלחת היה מ-ש-ע-מ-ם ! (ויש לי עוד שני מפגשים כאלה... ) אבל הגעתי הביתה רק בשמונה כי היה לי חוג... =] (היה לי יום ארוך... איך היה יום עם צפריר?! בטח מה זה נהנת...! )
א אצטון משובח New member 27/4/07 #71 היי אביבוש קושקוש! זה מה שחשבתי.. ככה אני אצרוב?! ולא הספקתי לספר לך, להזכירך עד שש היית בהכנה למשלחת!
היי אביבוש קושקוש! זה מה שחשבתי.. ככה אני אצרוב?! ולא הספקתי לספר לך, להזכירך עד שש היית בהכנה למשלחת!
נ נטלי הלל המקורית New member 26/4/07 #39 ברוכית.. אני נטלי.. ולא נורא שאת מפסידה את ההופעה בדיזינגוף יש עוד המון הופיעות..