חדשים!

THE RED OMER

New member
ביט 69

שלום אנשים אני פה די חדש, הייתי ברוק צמאות ולדעתי ביט 69 הם הדבר הבא והם היו אחת הלהקות ההכי טובות שם אם לא הכי טובה אחרי שייגעצ והם ממש גדולים ואני יודע עליהם מלא מקווה שאני ישתלב יפה.. (אם מישהו יכול לעזור לי ליצור קשר עם הלהקה אני ישמח:)) -עומר-

חדשה...

בזמן האחרון התחלתי לאהוב ממש את ביט 69.... עכשיו אני ממש מכורה לשירים שלהם.... יש לי שאלה... מתי ההופעה הכי קרובה שלהם(תאריך) ואיפה... אם מישהוא יודע אני ישמח חח דרכאגב... אני רותם בת 14 מערד...

helush716

New member
היי אנשים =]

ממ.. אני חלי, חדשה ודי פה כי ביט הפסיקו לענות למיילים.. סתם, הבנתי שיש פה אחלה אנשים ויש עם מי לדבר
אני מקווה שיהיה סבבה... דרך אגב.. כזה פאק!! אני מפסידה את ההופעה בדיזינגוף בגלל הקלטות למסיבת סיום... מה זה החרא הזה? :( תהנו בשבילי.. וספרו איך היה ביט--> מאוהבת בכם!!! אתם הכי פאנק-רוק בעולם!! שלחתי לכם מייל על רוק עצמאות ומלא פירגון מקווה שתראו.. אחלה סופ"ש לכולם =]

שלום לכולם

אני חדשה פה... אני ממש אוהבת את ביט 69 והיום גם קניתי את הדיסק המעולה! אני מקווה להיכנס מהר לעניינים פה... זהו =)

ibanez master

New member
הייי

הייי אני חדש :) דרך אגב הייתי ברוק עצמאות בראשון הייתם תותחים!!

Pete Best

New member
אממ.. היי ../images/Emo3.gif

אני אלעד, בן 15.. חחח אני חדש פה (לא בתפוז, אני בפורומים ביטלס ורד הוט) וזהו..

PECOS BILL

New member
גם אני חדש פהה

הרבה אנשים חדשים יש פה כנראה.... קיצר קוראים לי קים(אני בן אני יודע שנדפקתי עם השם) כיתה ט הייתי ברוק העצמאות והייתם גדולים לורל אתה אדיר (גם אני מתופף)

../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo142.gifמממ..

אני חושבת שלורל לא כל כך פנוי.. ראיתי את חברה שלו ברוק עצמאות - אבל בואו לא נכנס לזה שוב וחמודה.. בשביל זה יש לך מסרים אישיים

עדי D

New member
ברוך הבא:)

אני עדי.. והלהקה כותבת וקוראת כאן אם אתה רוצה לדבר איתם תשלח להם מסר..

למעלה