נו זה לא מישו אמיתי>< פיקטיבי או איך שלא תקראו לזה
ב בתאל מכורה ללורל New member 20/4/07 #89 ../images/Emo214.gif../images/Emo192.gif../images/Emo170.gif מממממממההההה?!?!11 אלללל תתתגידייי לייי ממממהההההה לעשוווווותתת למההה אננני ייייביאאאא אתתת אחחחח שלייי ווווואאללה! אתתת לאא רוווצצצהה להתעססקקק אייתתתתו! באלוהייםםם אזזז ששששששתתקיי
../images/Emo214.gif../images/Emo192.gif../images/Emo170.gif מממממממההההה?!?!11 אלללל תתתגידייי לייי ממממהההההה לעשוווווותתת למההה אננני ייייביאאאא אתתת אחחחח שלייי ווווואאללה! אתתת לאא רוווצצצהה להתעססקקק אייתתתתו! באלוהייםםם אזזז ששששששתתקיי
מ מכשפהקטנהזונה New member 20/4/07 #90 ../images/Emo170.gif../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אל תאיימי, ואל תגנבי לי את המרשמלו.
../images/Emo170.gif../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אל תאיימי, ואל תגנבי לי את המרשמלו.
ב בתאל מכורה ללורל New member 21/4/07 #150 ../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif לאאא שוואאאללתתתת אותתתךךךךך ממההה לללעעשששווותתתתת!!!!!!
../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif לאאא שוואאאללתתתת אותתתךךךךך ממההה לללעעשששווותתתתת!!!!!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 22/4/07 #155 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif בואנה, אל תתחילי איתי עליי את לא יכולה להביא את אחשלך, אז תרגעי וכדי שמהר. הבנת?! תיהיה בפורום, תזייני את לורלי בחלומות שלך, אבל אל תדברי אליי. תזהרי ממני.
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif בואנה, אל תתחילי איתי עליי את לא יכולה להביא את אחשלך, אז תרגעי וכדי שמהר. הבנת?! תיהיה בפורום, תזייני את לורלי בחלומות שלך, אבל אל תדברי אליי. תזהרי ממני.
M MaStuLa76 New member 20/4/07 #91 טוב חמודה. את אח שלך , מה הוא יעשה לי , יביא לי בעיטה וירטואלית דרך המחשב? טוב.
3 3has3 New member 20/4/07 #93 חחח בטח! ולא רק בעיטה! גם אגרוף ובכלל הוא יקרע לך את הצורה! (יקח תמונה ויעשה עליה זגזג P: ) כדאי להיזהר! עולם הפאקצות משתלט על עולמינו הקטן!
חחח בטח! ולא רק בעיטה! גם אגרוף ובכלל הוא יקרע לך את הצורה! (יקח תמונה ויעשה עליה זגזג P: ) כדאי להיזהר! עולם הפאקצות משתלט על עולמינו הקטן!
L l i s H A New member 21/4/07 #133 יש אנשים שפשוט צריך לחסום להם את האפשרות כניסה לפורום.... כמה שזה מגעיל..זה ככה...
S sapirosh92 New member 21/4/07 #148 אבא'לההה מאמי.. אחרי שאת כותבת אות נשמה תעזבי אותה בשקט כפרע.. פשוט תעשי טובה לאנושות.
מ מווווגגהxD New member 22/4/07 #159 אמאלה |x ואי ילדה, שחררי מסכנות האותיות ! D: אלללללללללה , PPP = תביאי על כולנו את אחיך, אני מפחדת אשש >< רק תזהרו היא עוד תגיד לנו שאנחחחחחנווו ללללללאאא מוווששייים xD תנוחי.סבבה ? P ; אללה מכווותתת Px בי גברר ^^
אמאלה |x ואי ילדה, שחררי מסכנות האותיות ! D: אלללללללללה , PPP = תביאי על כולנו את אחיך, אני מפחדת אשש >< רק תזהרו היא עוד תגיד לנו שאנחחחחחנווו ללללללאאא מוווששייים xD תנוחי.סבבה ? P ; אללה מכווותתת Px בי גברר ^^
F furfur23 New member 20/4/07 #84 ../images/Emo108.gifאני חדשה פה.. אוקיי גם אני חדשה פה ושמעתי שירים שלכם ו.... אתם פשוט מדהימים!!! אז החלטתי להצטרף לפורום והממ..בהצלחה!XD
../images/Emo108.gifאני חדשה פה.. אוקיי גם אני חדשה פה ושמעתי שירים שלכם ו.... אתם פשוט מדהימים!!! אז החלטתי להצטרף לפורום והממ..בהצלחה!XD