ברוכה הבאה:] ליאת 15 ומשו פ"ת:]
ד דורין 245 מה אחרי New member 19/4/07 #61 ../images/Emo220.gifברוך=] חח חפרןP: אני דורין 14 מיבנהX) ממ. אממ. ממ. כוסעמק שכחתי מה רציתי לכתוב. XD אה כן. אתה חטניק? או טטניק? =]XD
../images/Emo220.gifברוך=] חח חפרןP: אני דורין 14 מיבנהX) ממ. אממ. ממ. כוסעמק שכחתי מה רציתי לכתוב. XD אה כן. אתה חטניק? או טטניק? =]XD
נ נירושית New member 21/4/07 #129 או קיי:|| חחח... סתם, קרית שמונה זה אחלה, חוץ מזה שקצת[?!] התרבו שם הערסים והפאקצות בזמן האחרון,לא נורא.
או קיי:|| חחח... סתם, קרית שמונה זה אחלה, חוץ מזה שקצת[?!] התרבו שם הערסים והפאקצות בזמן האחרון,לא נורא.
3 3has3 New member 21/4/07 #132 חחחח המשפחה שלי גרה שם לפני שנולדתי.. ואחר כך הם עברו למרכז ואני נולדתי פה אז אין לי מושג מה הולך שם אבל זה עדיין אחלה
חחחח המשפחה שלי גרה שם לפני שנולדתי.. ואחר כך הם עברו למרכז ואני נולדתי פה אז אין לי מושג מה הולך שם אבל זה עדיין אחלה
נ נירושית New member 22/4/07 #158 לא אמרתי שכולם... בחיים לא כולם! יש לי דווקא כמה וכמה חברות קריתיות ממש! ממש לא פאקצות, חלק כן, אבל יש הרבה שלא. אמרתי שהתרבו הפאקצות. וואלה את מהקריה? איפה את לומדת?=]
לא אמרתי שכולם... בחיים לא כולם! יש לי דווקא כמה וכמה חברות קריתיות ממש! ממש לא פאקצות, חלק כן, אבל יש הרבה שלא. אמרתי שהתרבו הפאקצות. וואלה את מהקריה? איפה את לומדת?=]