חדשים!

levishira

New member
אחלה להקההה:]]

סופסוף מצאתי את הפורום הזה:] וואלה אחלה להקה למרות שאני לא ממש אוהבת את סגנון המוסיקה הזה. מקווה להשתלב פה בפורום ומאחלת המון המון המוווון הצלחה ללהקה ובע"ה בקרוב שתזכו באלבום זהב כי אני מדברת עם כמה חברים שיש לי על הלקה ואנחנו נלך בקרוב לקנות אז המון המוווון בהצלחית!:]]]

רבידע

New member
חמודים!!

חח האמת זאת פעם שניה שאני רואה את הלהקה ורציתי להגיד לכם שאתם ממש חמודים! ו..זהו יום טוב אהה נ.ב אהבתי את השיער של הבלונדיני חח..:)

טווווווב

וואי! באמת אחת הלהקות הצעירות הטובות ששמעתי, בעצם הלהקה הצעירה הכי טובה ששמעתי! תמשיכו כך! ו*לאווירה בוגרת* ישר כח! >< הייתי רוצה לראות את הרשימת אייסי שלכם Oo חח יותר מזה הייתי רוצה להיות באייסיי שלכם! /m\

lital43

New member
היי

היי אני ליטל ואני חדשה כאן אני חולה על ביט 69 קניתי גם את הדיסק הוא נותן9 בראש=]

עמיתי14

New member
את גדולים!!!

וואי.. אתמול ראיתי את ההופעה והראיון שלכם במה קששור והיתם כל כך טובים ומצחיקים! לורל... אתה מתופף נהדר ואני זוכרת שהיית מתופף עוד בגיל צעיר מאוד..(שמעתי אותך בבית שלך) אני כל כך שמחה שהצלחתם ועכשיו אתם מפורסמים!!מקווה שהדיסק החדש ימכר בכמויות!! :) נ.ב לורלי.. אני מכירה אותך אישית.. אולי תנחש מי אני ואולי גם תצליח אני לא מסביון בזה תיהיה בטוח עלו ותצליחו עמיתו'ש
)) kisss

orel4400

New member
היי אני חדשדשהה =]]

טוב אחריי שקראתיי דיי הרבה בפורום החלטתי להצטרך רישמית אז קוראים לי אוראל אני בת 15 מלוד ומאודד אוהבת את ביט 69 כמו כולם פהה :) במיוחד את לורל
מקווה להשתלב יפה =]]

נירושית

New member
וול...

קראתי פה כבר כמה זמן... החלטתי להצטרף=]] וכמו כולכם [חוץ מהשונאי אימואים המוזרים האלה] אוהבת את ביט69... המוזיקה באמת קצת מזכירה את blink182 אבל...למי אכפת?! הם טובים!!! אז...קבלו אותי יפה?

WIpE ouT

New member
../images/Emo13.gifחדש פה

שלום כולם! אני חדש פה אני בן 14 כמ וביט עצמם ואני מכיר אותם עוד מכיתה ז' שמעתי עליהם אבל כולם זיינו לי בשכל על פרוטקציות וחבורה של מתלהבים שחושבים את עצמם והיום כשאני רואה מה יצא מביט אני לא מאמין שאנשים יכלו ויכולים לחשוב ככה. אני בעצמי מנגן בלהקה ואני יודע כמה זה קשה להביא את עצמך לקשר עם מועדונים ולייבלים ואנשים שיכולים לקדם אותך ואני חושב שביט עשו עבודה מעולה! וגם אחלה מוזיקה! אגב קניתי תאלבום הוא נותן בראש כמו שצריך
חפרתי.. תתמודדו

=]

באמת שאתם הכי יפים שיש!!! אין מילים... עלאק אתם רק בכיתה ט' וככה מצליחים ..! שיאוו אתם פשוט מושלמים.. שיהיה לכם המון בהצלחה.. ולורל אתה פשוט חתיך!!!!!!! יאללה תהנו ביוששש=] =] =]

רבידע

New member
נ.ג חח..

והיה אחד עם גומות(חח אני מתה על גומות) וההוא שניגן על תופים-סוףף!!

למעלה