חדשים!

Meytar 888

New member
חדשה../images/Emo9.gif

מממ אני מיתר
מחדרה
מקווה להשתלב
חג שמח

chuti

New member
חדשה =]

הילה 14 מרכז האמת שראיתי את ביט 69 רק בעמ"י ולא שמעתי שירים שלהם..אבל פורום מעניין...

SuperMoryMory

New member
אני מתהה על השירים שלכםםםםם !!! P;

שייוווו איזה שירים מהממממייםם!!!! אני פעם ראשונה שומעת שירים ונדלקת עליהם ככה!!!! אתם מופיעים בעצמאות נכון?! שיווו אני באהההה!!!! אני מתה על השיר כמו שלך ואולי ו.. עוד הרבה!! על כולם!! !

Xdaniel10

New member
../images/Emo188.gif אני מקווה שכולם

שמעו את הטראק הנסתר בסוף הדיסק ? מי צוחק שם ? , אני אומרת שלורל D: וד"א, אני דניאל, חדשה פה, בת 15 . ^ וכן רענן , אני אמשיך לכתוב XD ^ כבר הספקתי להציק לכם באימייל :O ולפואנטה של כל ההודעה . . : נסעתי במיוחד לעזריאלי מגן -יבנה < חור ליד אשדוד > כדי לקנות את "חומרים רטובים" (טוב נו וגם הסתובבנו בתומר והלכנו לאיבוד בסנטר, קנינו מפרטים בכלי זמר וכלזה -.- ), ואני כ"כ נהנית מהאלבום ! קשה להוציא אותו מהמערכת
חח ואיזה כיף לראות שיובל תרם מכשרונו בהפקה, בכפיים, קולות רקע ורעשים
|סגידה| בתור אחת שככ אוהבת פאנק רוק . . אני חושבת שזה ממש כיף לשמוע סופסוף פאנרוק שמדבר לכולנו בשפת הקודש .אז לורל, רענן וברי - אל תשימו לב לכל תגובות הנאצה, שמלאות ב*יוני שכל כמו פרוטקציות שמה פרוטקציות - אתם איפה שאתם היום (ואתם עוד תמישכו להתקדם!) רק בזכות ההתמדה והכישרון העצום שלכם . אז איך לורל אומר ? Fuck The Haters
ואנשים, אל תורידו מוזיקה, תקנו דיסקים - כי מי שמוריד לא חבר
נראה אתכם בהמוניכם ברוק עצמאות, יש מצב שאני מייחצנת
וסליחה על החפירה .

l i s H A

New member
היי

קודם כל ברוכה הבאה אני לישי 15 יבנה[אני בת אגב חחח] מממ אני חושבת שכולנו פה באותה דעה תהני פה מקווה שתשתדלי לשמור על חוקי הפורום[בתקווה שיהיו כאלה בקרוב] חחחחח תהני^^ יש פה אחלה אנשים:)

MaStuLa76

New member
ברוכה הבאה !../images/Emo140.gif

חחח לא חפרת , את צודקת לגמרי . אני עדיין לא קניתי ת'דיסק , כי אין לי כסף כרגע, כי בזבזתי הכל על מתנה לחברה .. |: ועוד שבועיים יש לעוד חברה יומולדת , אסתדר איכשהו . אני שירה,עוד חודשיים [בול !!!] 16,קרית 8 .

souva

New member
היי :)

אלמוג 15 גרה ליד חיפה :] ולפי דעתי ברי צוחק בסוף אני כמעט בטוחה

ליעתע

New member
שיוווווווו $#)$#@(_$)

איזה מגניבבבבבבבבבבבב בואייייייי ישששששששששששששששששש סתם. ברוכה הבאה. ליאת 15 וחצי פ"ת וכן. הם מופיעים ברוק העצמאות

שרון710

New member
יוווווו

שירים מושיייי מושלמיםםםםםםםם!! חחחח.. למה לפתוח סתם שירשור? לא רואים שיש כאן מספיק באלאגן? אבל כל עוד את אוהבת אז לכי על זהP: שרון-15-כרמיאל

Xx MaayaN xX

New member
ברוכה ../images/Emo9.gif

מעיין, 13 וחצי מרעות P: זה הצחוק של ברי XD חחחח תרם "ילד הומו" XDD צודקת! אל תורידו!!! תקנו. אז תבזבזו כסף קצת.. זה אפילו לא ניקרא לבזבז! אתם מקבלים משהו קדוש בתמורה- דיסק! מוזיקהה אומנותתת XD יאללה ביי

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifזה הצחוק של ברי -______-

שירע, עוד 3 שבועות 15 |יאי|, חולון.

למעלה