חדשים

ShadowDweller

New member
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

היי קוראים לי יעל. אני בת 15 [עוד קצת וזה הופך ל16] אני רואה ורוניקה מארס כבר מהעונה הראשונה.. [כשהתחיל בהוט] ועכשיו אני רואה את ה3 גם בהוט
אני פשוט התאהבתי בסדרה הזאת
אז עכשיו חשבתי.. למה לא להצטרף לפורום?! התקבלו אותי?!

Little Panda

New member
שלום!

אני הודיה בת 14 עוד חודש וחצי... אני ממש אוהבת את הסדרה וצופה כבר מהעונה הראשונה
אני מקוווה שתקבלו אותי בברכה

justin9

New member
ברוכה הבאה

אהבתי את החתימה שלך!
ג'רארד
את גם בפורום מיי כימיקל? מי הדמות האהובה עלייך בורוניקה? וכמובן השאלה המתבקשת מכל חבר בפורום
דנקן או לוגאן?

ShadowDweller

New member
היי תודה!../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

הדמות האהובה עלי בורוניקה? אממ.. אני אלך על ורוניקה
ו.. לוגאן! ברור..!

bar167

New member
מתבקשת?! ../images/Emo12.gif

אני היחידה פה שעוד איכשהו בצד של דאנקן.. וגם אותי כבר הצלחתם להסיט..!! מה מתבקש בזה? זה לא שיש פה איזה פילוד או משו כזה.. פשוט כולם שונאים את דאנקן..
זה כמו לשאול בפורום CSI את מי עדיף גריסום או הורישיו?! (המבין יבין
)

bar167

New member
הורישיוו?!?!?! ../images/Emo5.gif

האמת שאם תשאלו את זה בפורום CSI זה יהיה ההפך לגמרי.. מה בדיוק יש לאהוב בהורישיו הגרוע הזהה?!?!

justin9

New member
כן, מתבקשת...

כמעט כל אחד בפורום נתקל בשאלה "דאנקן או לוגאן". ואם זכור לי נכון, אפילו את עשית על זה סקר פעם והיית בין הבודדים שבחרו בדאנקן. חשבתי שאולי הפעם עוד מישהו יבחר בדאנקן ותוכלי לחלוק איתו את "אהבתך" שכנראה דועכת לפי מה שכתבת. וזה לא שכולם שונאים את דאנקן, פשוט מרביתם חושבים שורוניקה ולוגאן זוג הרבה יותר מעניין.

חדשים ../images/Emo9.gif

ברוכים הבאים כולם! אנא שמרו על חוקי הפורום, ושתהיה לכולנו גלישה נעימה!

R a i n 0

New member
המממ. . סתירה? בארועי העונה הראושנה?

אני צופה כעת בעונה הראשונה (בפעם ה I כמובן). ונתקלתי באיזה שהיא סתירה כרונולוגית. 1. לפי הפלאשבקים, ניתן להבין שדאנקן זרק את ורוניקה לפני הרצח, מאחר ורואים את ורוניקה מנסה לתחקר את לילי למה דאנקן מתעלם ממנה. 2. בעקבות השיחה של לוגן עם היועצת אנחנו מבינים שמעט לפני הרצח של לילי, ורוניקה הלשינה ללילי שלוגן התנשק עם משיהי ולכן בזמן הרצח הם לא היו ביחד יותר. 3. בפרק 13, אנחנו מבינים שאותה בחורה שלוגן התנשק איתה - שעליהם ורוניקה הלשינה - הייתה יולנדה. ואנחנו יודעים שכל העניין הזה - שורוניקה הלשינה ללילי, ואז לילי נפרדה מלוגן - קרה מעט לפני הרצח. מה שלא מסתדר, זה שבאותם פלאשבקים בהם יולנדה מסתובבת עם הבנות ומתנשקת עם לוגן - ורוניקה ודאנקן עדיין ביחד, רואים אותם בבירור - מחובקים וכו.. מאחר ולפי העובדה הראשונה שכתבתי - ורוניקה ודאנקן לא ביחד בזמן הרצח ובימים שקדמו לו - נראה שישנה כאן סתירה. מי שזוכר/יודע אשמח להסבר - אם קיים. (אשמח כמובן שההסבר לא יכיל ספויילר מעבר לעונה 14 בעונה הראשונה) שבת שלום

TheLost

New member
זה לא היה מעט לפני הרצח.

ורוניקה הלשינה על לוגאן בערך חצי שנה לפני הרצח.

mor10101

New member
חדשה. ^^

סיימתי את שלושת העונות א לונג טיים אגו... אבל עשיתי מרתון חוזר אז היה באלי לראות מה הולך פה. :)

למעלה