חדשים
|מיוחדת|

simple girl1

New member
אני חדשה פה...אפשר להצטרף?!?!

היי מה קורה?! אני חדשה פה!! אני גם שרופה על מארון 5!!!!

לכל מי שהצטרף לאחרונה לפורום!!

שלום לכם! קוראים לי רונה ואני מצטערת שלא כתבתי לכם ברוכה הבאה לפורום פשוט בזמן האחרון לא יצא לי להיות הרבה על המחשב! אז הנה אני אומרת לכם: ברוכה הבאה לפורום של הלהקה הכי שווה! אם בא לכם להתכתב או משהו המסנג'ר שלי זה: [email protected] והאייסיקיו שלי זה 219537650 רונה.

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני הילע נעים מאוד
מאיפה את ? יש לך אייסי/מסנג'ר? ומה את עושה ב10 היום?..שמעתי שיש צ'אט סוער בפורום
חח כמה שאלות..קחי את הזמן

ברוכים הבאים!!! ../images/Emo65.gif

אני רונה... תהני והשתלבות מהירה
....ואם תוכלי- ספרי קצת על עצמך: מאיפה את? בת כמה? איך התחלת עם מארון וכו'

CiNdErElLa3887

New member
שלום שלום ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני הילע .. נעים מאוד
איך קוראים לך ?
מאיפה?

היי לך!!! ../images/Emo65.gif

ברוכים הבאים!!! השתלבות מהירה! תהני! וברוכים הבאים גם לך מאיה והשתלבות מהירה- בתנאי שמי שכתב את ההודעות הדפוקות האלה זה לא את אלא באמת חברים שלך.... לילה טוב לכולם, מחר נגמר הסיבוב הופעות, עוד שבוע +- יוצא SM...החיים יפים!
צ'או.

galevine

New member
welcome../images/Emo24.gif

מקווה שתשתלבי מהר בפורום:)!! איך קוראים לך מאיפה בת כמה..? אני גל בת 14 ממויעין...! אנשים מישהו יכול להסביר לי מה קורה בדיוק עם המאיה/חברים שלה?חיח לא הבנתי מה מי מווווו.?...

simple girl1

New member
תודה...!!!

ת-ו-ד-ה !!!!!!:):):):):):):):) אז ככה... לי קוראים מאיה ואני מערד=>חור נידח באמצע המדבר... אני מתה אל רוק ושרופה אל מארון 5...!!!

חוזרת בי דחוףףףף

לא ראיתי את ההודעה הנטולת שכל שלה קודם, זו הופיעה לי ראשונה אז התייחסתי...anyway חבל שיש אנשים כאלה...ממש מצער....ומיותר לציין שוב שאני חוזרת בי מכול האיחולים. מאיה, את מוזמנת לצאת מפה כמו שניכנסת....ביי!

שלום !!!

שלום שלום אני- דוד ואת- בפורום בכי יפה ומצחיק בעולםם ברוכה הבאה ... יש לך ברוכה הבאה ממני ומכל צוות החקלואת של הפורורם תהני !

galevine

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אנ גל!מקווה שתהני בפורוםםם!!!!!!!!!ותשתלבי מהר!! יש לך מסנג'ר?...ווובת כמה את ומאיפה?

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifוואלקמית.

תהני פה. מה שמך בישראל

למעלה