ברוכית!! אני קטיה, עפולה. תהני פה
D dark dumb New member 17/3/07 #33 ברוכית!!../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה, עפולה. תהני פה
ס סרח האשכנזי New member 17/3/07 #48 ברוכה הבאה למעונינו הקט! ../images/Emo13.gif אני חזקוש מתל אביב השתלבות ניעמה
צ צטלע New member 16/3/07 #22 היי הייתי פה קצת בהתחלה, עכשיו אני חוזרת שם: מיטל תאריך לידה: 5.2 מגמות: פיזיקה וערבית איך הגעת לפורום שביעיסטים? בהתחלה שהוא פורסם..ועכשיו נזכרתי בו חזרה.
היי הייתי פה קצת בהתחלה, עכשיו אני חוזרת שם: מיטל תאריך לידה: 5.2 מגמות: פיזיקה וערבית איך הגעת לפורום שביעיסטים? בהתחלה שהוא פורסם..ועכשיו נזכרתי בו חזרה.
ג גליזה New member 17/3/07 #32 שאלום ^^ ברוך שובך לא יודעת אם את עדיין זוכרת, אז אני אציג את עצמי גל, 16, מיבנה ^^ תבלי
D dark dumb New member 17/3/07 #34 ברוכית!!../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה מעפולה, תבלי פה ותהני כבר נגמר לי מה להגיד מרוב חדשים... חחח
ברוכית!!../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה מעפולה, תבלי פה ותהני כבר נגמר לי מה להגיד מרוב חדשים... חחח
ס סרח האשכנזי New member 17/3/07 #49 ברוכה השווה ../images/Emo13.gif אני חזקוש מתל אביב השתלבות נעימה
S Spacekoala New member 17/3/07 #36 שלום תאריך לידה: 14.12 מגמות: מדעי המחשב וג"ג (הטעות הגדולה של חיי ) מקום מגורים: אשדוד והייתי צריך להכנס לפורום שמתחיל באות שי"ן והגעתי לכאן.
שלום תאריך לידה: 14.12 מגמות: מדעי המחשב וג"ג (הטעות הגדולה של חיי ) מקום מגורים: אשדוד והייתי צריך להכנס לפורום שמתחיל באות שי"ן והגעתי לכאן.
D dark dumb New member 17/3/07 #41 ברוכית../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה, 16, עפולה.. ברוכה הבאה ותבלי כאן בכיף!!
ס סרח האשכנזי New member 17/3/07 #50 ומה השם שלך? ברוכה הבהאה למעונינו הקט! אני חזקוש מתל אביב השתלבות נעימה
Y Yoko Nakajima New member 17/3/07 #40 ^^ שם: לירן תאריך לידה: 6.7.90 מגמות: יעני מוגבר? כימיה.. מקום מגורים: איפשהוא במרכז =] איך הגעתם לפורום שביעיסטים? הממ שמעתי עליו כשהוא נפתח ולעיתים רחוקות אני עוברת פה....אז מצאתי לי שבת יפה להצטרף סוףסוף P:
^^ שם: לירן תאריך לידה: 6.7.90 מגמות: יעני מוגבר? כימיה.. מקום מגורים: איפשהוא במרכז =] איך הגעתם לפורום שביעיסטים? הממ שמעתי עליו כשהוא נפתח ולעיתים רחוקות אני עוברת פה....אז מצאתי לי שבת יפה להצטרף סוףסוף P:
D dark dumb New member 17/3/07 #42 ברוכית../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה מעפולה, תבלי פה בכיף שלך!!
ס סרח האשכנזי New member 17/3/07 #51 ברוכה הבאה למעונינו הקט! מהיכן את במרכז? אני חזקוש מתל אביב השתלבות נעימה^^