חדשים

TamiGo

New member
חחחדדדדדשששששששש ../images/Emo6.gif

אני תאאאמיר בן 16 עוד מעט, אני חולע על מירי מסיקה!@! פשוט מדהימה!@ אין אין עללללליייייייההההההההה
אה וישלי שאלה- למירי יש קשר עם הפורום? כאילו היא נכנסת, רושמת? זהו, מקקוה להשתלב

tushtushit1

New member
סיפור של אהבה../images/Emo23.gif

קודם כל היי, אני חדשה פה:) נעים מאוד! אני כל כך שמחה, לפני מספר חודשים מירי הופיעה בטלויזיה ושרה את "סיפור של אהבה". השיר כמו שבטח אתם יודעים, או לא, הוא גרסא עברית לשיר מאוד מאוד מפורסם וישן (אבל מדהים!!!) של "היסטוריה של אהבה"- שיר שקיים בצרפתית (ומירי שרה אותו) ובספרדית. כמה חיפשתי!!! כמה!!!! לא מצאתי את השיר של מירי. ופתאום- אתמול נכנסתי לשירונט וניסיתי לצטט כמה מילים מהשיר ומצאתייייייייייי............ בקיצור- מירי מדהימה. ו"ילדה שהתבגרה" זה בכלל שיר מרגש ולי אישית סוחט דמעות. אני מאמינה שזה מדבר לכל אישה- בין אם היא ילדה/נערה/ אישה. בכל אחת מאיתנו יש ילדה שמחפשת אהבה ורוצה לעוף.. שבת שלום פסח שמח וכשר.... תושתושית:)

pRimaVeriTaVIV

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

פירוש השם בצרפתית הוא גם סיפור של אהבה

טל נער

New member
../images/Emo13.gifאם כבר אז...

התחלתי להגיב כאן לאחרונה.. בתיקווה להישתלב אבל אף אחד לא מכיר אותי כאן אז.. אני טל (בן) בן 16... אני מאוהב במירי מסיקה (כמו כולכם) ומקווה להישתלב כאן מהר=] ~חג שמח~

daykal

New member
שלום לכולם אני חדשה בפורום

יש לי את שני הדיסקים של מירי והם פשוט מעולים כשקניתי את השני קניתי אותו ביחד עם הדיסק של השירים מהסרט כיף לדעת שיש כאן זמרת מוכשרת עם קול מדהים שיהיה לכם חג שמח ומהנה והמשך שבוע נעים ומקסים

נעה 124

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה
אני נעה בת 13 מאיזשהו ישוב בצפון חג שמח

EVGIRL

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רעות
מקווה שתהני פה

למעלה