ברוכה הבאה תהני בפורום וקלי בהחלט אלילה
M Miss Independent New member 31/12/05 #8 לא,אני לא מרשה לך../images/Emo4.gif ברוכה הבאה אני הדר השתלבות נעימה וכל שאר השיט
P purple rain2 New member 31/12/05 #10 חחח הפרצוף בכותרת היה מצחיק ../images/Emo6.gif [בהקשר של המשפט ]
T timtamtum1 New member 31/12/05 #9 יש לך הזמנה? אנחנו משליטים פה משטר גאידמקי. סתם, ברור שכן! ברוכה הבאה אני תמיר
P purple rain2 New member 31/12/05 #11 שו משטר...?!../images/Emo122.gif אתה יודע, יש כאלה שסיימו את תוכנית הלימודים שלהם בהיסטוריה לפני שנתיים
שו משטר...?!../images/Emo122.gif אתה יודע, יש כאלה שסיימו את תוכנית הלימודים שלהם בהיסטוריה לפני שנתיים
T timtamtum1 New member 31/12/05 #14 עם מה שהוא קונה זה בהחלט יכול להכנס לתוכנית הלימודים בהיסטוריה. ארקאדי גאידמק. אין לי יותר מה להגיד. אם אתה לא שם, אתה לא קיים.
עם מה שהוא קונה זה בהחלט יכול להכנס לתוכנית הלימודים בהיסטוריה. ארקאדי גאידמק. אין לי יותר מה להגיד. אם אתה לא שם, אתה לא קיים.
P purple rain2 New member 31/12/05 #15 אה נו למה לא אמרת קודם ../images/Emo3.gif ארקדי חבר'שלי [באמת שאני יודעת מי הוא ]
R Rachel47 New member 31/12/05 #35 ../images/Emo80.gifאז ראית אתמול ארץ נהדרת../images/Emo15.gif חחחחחחחחח "אם אתה לא שם, אתה לא קיים" הוא הרג אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo80.gifאז ראית אתמול ארץ נהדרת../images/Emo15.gif חחחחחחחחח "אם אתה לא שם, אתה לא קיים" הוא הרג אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P purple rain2 New member 31/12/05 #16 קוראים לזה ציניות, ידידי ../images/Emo3.gif סתם כי ההודעה שלה הייתה כזו הססנית, "אני יכולה להיות בפורום? " וה-"אני קובעת אם אני אהיה בפורום" שזה הצחיק אותי [בובי זאת לא הייתה ירידה למקרה שחששת ]
קוראים לזה ציניות, ידידי ../images/Emo3.gif סתם כי ההודעה שלה הייתה כזו הססנית, "אני יכולה להיות בפורום? " וה-"אני קובעת אם אני אהיה בפורום" שזה הצחיק אותי [בובי זאת לא הייתה ירידה למקרה שחששת ]
M Miss Independent New member 31/12/05 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M Michackelly New member 31/12/05 #29 ../images/Emo6.gif אני רואה שמישו מגחח עליי פה.. חחח,טוב רק אחרי שאמרתם הבנתי שאני מחליטה
B Blue Aura New member 31/12/05 #17 אסור../images/Emo128.gifאסור../images/Emo128.gifאסור../images/Emo128.gif../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif סתם אני הילה ברוכה הבאה והשלבות נעימה ומהירה
אסור../images/Emo128.gifאסור../images/Emo128.gifאסור../images/Emo128.gif../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif סתם אני הילה ברוכה הבאה והשלבות נעימה ומהירה