חדשים

SexyHilooshi

New member
חדשה....

אני הילה, אני בת 14 עוד חודשיים:) אני פשוט אוהבת את ג'סיקה, היא כזאת מושלמתתתתתת השירים האהובים עליי: with you, irresistible, I wanna love you forever, loving you כמובן שכל השירים שלה מדהימים, אבל לאלה אני מחוברת באופן אישי:) מקווה שאני איהנה ואשתלב פה:) אשמח לקבל עוד קצת מידע על ג'סיקה
תודה וחג שמח, לא לאכול יותר מדי סופגניות
, זה משמין, חח
הילה
דרך אגב, אני אוהבת מאוד לשיר, לנגן בגיטרה, לכתוב שירים ולהלחין, למרות גילי הצעיר:)

חדש

אני לא מאמין שיש פורום לכוסית המושלמת ולא ידעתי על זה עד עכשיו מקווה להשתלב פרטים עלי שמי עדו אני מת"א ובן 17 מקווה להכיר אותכם כמה שיותר טוב.

scooby2

New member
חדשה..

אני אוריה בת 13 וחצי מירושלים מתה על גסיקה היא כזאת מושלמת
לא ממזמן התחלתי להעריץ אותה ואני רוצה לדעת איזה שירים יש לה..
מקווה להשתלב פה
אוריה

RONC94

New member
הייי אני גם חדש פה

אני אוהב את היכל התרבות וחולה על גסיקה סימפסון אתם יכולים להביא לי תמונות יפות של גסיקה[

liana2004

New member
היי אני חדשהההה

היי אני חדשה צרפואותי לפורוםםם... =]] מואהההה

גם אני חדשה

מבטיחה להיכנס לפחות פעם בשבוע... אחלה אתר, תמונות הכל. כל הכבוד למארחים והאחריים חג שמח לכולם ושנה חדשה ורק טובה תהיו בריאים

NoOop

New member
../images/Emo15.gifשלום, אני חדשה ../images/Emo9.gif

שלום, אני נופר בת 12 .... אני מעריצה כל מיני מפורסמים כמו הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אמה ווטסון , דניאל רקדליף ועוד... אני ישמח להצטרף לפורום
מקווה שאני ישתלב מהר.....

MYHOT3

New member
ברוך הבא

קוראים לי גל אני בן 15 מירושלים היא מושלממת וזמרת מדהימה מקווה שתגיב ותעלה הודעות חדשות

MYHOT3

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה מאמי

קוראים לי גל (זה בן) אני גם חולה על גסיקה הילארי ולינדזי במיוחד על הילארי וגסיקה מקווה שתכתבי הרבה ותביאי עוד אנשים חדשים לפורום. ותעלי רעיונות והודעות חדשות

MYHOT3

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה מאמי

מקווה שתהני בפורום תכתבי הרבה דברים ותעלי רעיונות
ותביאי עוד אנשים מפורום של מאיוש לפה גם ככה הפורום יהיה פעיל יותר

MYHOT3

New member
ברוך הבא מקווה שתהנה וואי כמה חדשים

איזה כיף יש התעוררות

MYHOT3

New member
../images/Emo13.gifברוכית

ברוכה הבאה לפורום קוראים לי גל מקווה שתהני ותגיבי ותכתבי הודעות ותביאי עוד אנשים לפורום

liana2004

New member
מה קורה אנשיםםם?

חח זה הודעה לבדוק ת'חתימה שלייי... בקיצור ספרו יל קצת על עצמכםם..... מואאאהה

RONC94

New member
הייי

הכל טוב מה איתך? קוראים לי רון ואני מירושלים חולה על גס והיכל התרבות

למעלה