חדשים

sproneresa

New member
הופעה במועדון ברלה?

מישהו יודע משהו על המועדון,? היכן נמצא?איך אפשר לקנות כרטיסים?

נאצקי

New member
שלום לכולם אני דיי חדשה כאן אז.....

היי קוראים לי נטע ואני דיי חדשה כאן בפורום אז נחמד לראות שיש עוד אנשים שאוהבים את אריק ואת השירים שלו לצערי הרב לא יכלתי להגיע היום להופעה בתל אביב אבל הספקתי לראות חלק ממנה בטלויזיה (מזל שיש את זה ...) היה מדהים הוא כל כך חמוד והטקסטים של השירים שלו נפלאים ומצחיקים בטירוף בכל אופן אני שמחה להצטרף לפורום ולחיי כולנו שיהיו לנו רק "אהבות מתוקות "......

elior bm

New member
חדשה כאן.

שלום כולם.. אני אליאור 19 מהקריות. מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את שמות כל השירים של אריק? יום ניפלא! =]

chen2390

New member
שלום...

אני חדשה כאן, אני אוהבת את אריק מאז שהוציא את שירו הראשון, הדיסק שלו פשוט מעולה והוא מעולה! אממ...שמי חן, אני מהקריות, בת 16 וחצי. תרצו לדעת עוד פרטים שאלו חופשי :)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

השירים- יום חדש נפלא ג'וני המתוקות האחרונות מה עוד ביקשת אהבה באור וצל ביוננימי לא נורא בין אלון לאיזדרכת זה לא שאני אור תשמח אפשר לחשוב אם היה לזה סיכוי שער שש כולם הרי יודעים הבחורה עם החתולים הגשמה עצמית המלכה ממ לא זוכרת עוד..

ברוך הבא אליאור ../images/Emo140.gif

אני רק אציין שהדרך הכי טובה למצוא את שמות השירים של אריק היא לרכוש את הדיסק החדש שלו

elior bm

New member
זה ברוכה הבאה..

יש לי את הדיסק, אבל הבנתי שהוא יצא עם כמה שירים חדשים..

ady18

Well-known member
לא שירים חדשים

אלא מבצע בהופעות "כולם יודעים תרגום ללאונרד כהן והשני הבחורה עם החתולים שהוא כרגע רק בהופעה ופעמים בהופעות הוא עשה את "הגשמה עצמית שזה לקוח מהפרלמנט זה היה שתי הופעות כרגע

הבר'לה

אריק מופיע ב12.4 המועדון נמצא בקיבוץ להבות חביבה.(ליד בקה א-גרביה, חדרה) הזמנת כרטיסים: 035117898 בירורים והזמנות 046369993 או 8020* יש לבר'לה גם אתר משם הטלפונים נלקחו

sproneresa

New member
ברלה

ממש תודה רבה. מאוד אהבתי את "התקווה שעצרה לנוח....." תהיי אופטימית,אני שמעתי ואף "הקשבתי לקולך",ובטוח שיהיה אחר שיעמוד ויקלוט האכות הנדירה. אגב,לנוכח הבקיאות,את מהאזור של ברלה? זה מועדון חדש?

למעלה