אני תמיד אמרתי שהשיער של אנדי יפה
נ ניר טייב New member 18/8/06 #93 סוףסוף מישהי בגילי. ניר טייב, בן 16, מודיעין. וכן, גם מגרש ביתי רולז! .
R Rose131 New member 18/8/06 #98 הייD: אני נועה. בת כמעט 15. מירושלים\מבשרת. ואני לא מאוהבת בפיט אני חושבת שהוא אידיוט קצת אבל השיער של אנדי נורא יפה תהניD:
הייD: אני נועה. בת כמעט 15. מירושלים\מבשרת. ואני לא מאוהבת בפיט אני חושבת שהוא אידיוט קצת אבל השיער של אנדי נורא יפה תהניD:
D DeniDen New member 18/8/06 #108 וולקאם.. גם אני חדשה פיט אידיוט ? טוב יש בזה משהו... אבל אידיוט חתיך.. >>>>>>>>>>>>>>>>
D DeniDen New member 18/8/06 #110 את לא מכירה את זה? חח הבנאדם חי בסרט שהוא עטלף אז הוא עולה על עמוד ונתלה הפוך.. תחפשי ביוטיוב יש מלא סרטונים שהוא עושה את זה..
את לא מכירה את זה? חח הבנאדם חי בסרט שהוא עטלף אז הוא עולה על עמוד ונתלה הפוך.. תחפשי ביוטיוב יש מלא סרטונים שהוא עושה את זה..
R Rose131 New member 18/8/06 #147 אבל הוא לפחות לא נוטש את חובתו כזמר פיט משאיר את הבאס מטושה איפהשהו על הבמה והולך לחוש את עצמו קוף. אידיוטXD
אבל הוא לפחות לא נוטש את חובתו כזמר פיט משאיר את הבאס מטושה איפהשהו על הבמה והולך לחוש את עצמו קוף. אידיוטXD