חדשים.

looly618

New member
שלום!

היי אני חדשה בפורום, ת'אמת אף פעם לא ידעתי שהוא קיים, אלא רק מעכשיו.. =] בקיצור.. רק רציתי להגיד שלום.. :) סופשבוע נעים, לי-אור.

a k c

New member
היי אני חדשה.... :)

אני עדי בת 13 וקצת... אני כבר מלאא זמן קוראת הודעות בפורום אבל לא נרשמתי לתפוז (למה- אני לא יודעת..) אז יש לי שאלון קצרצר על הפורום ועל דברים אחרים... אנשים "חשובים" בפורום: סמיילים קבועים בפורום: המנהלים: אם יש עוד משו שאני וכל החדשים פה בפורום צריכים לדעת, תכתבו... ומזה לעזאזל
נ"ש,
ו
!??! :)

Blue Aura

New member
קודם כל ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif ../images/Emo189.gif

אני הילה.
זה ראשי תיבות של ניצול שירשור, את מנצלת את השירשור לצרכי שלך, בד"כ את מנצל"שת להודעה הראשית ונ"ש זה ראשי תיבות של הראשי תיבות של נצל"ש.
זה להקפיץ את השירשור כדי שיהיה למעלה בדף כדי שיראו אותו.
זה אופ טופיק, זה סימן לנושא שהוא לא קשור לנושא הפורום. אנשים "חשובים" בפורום: המנהלים+האדומים (המומחים) וזהו נראה לי. סמיילים קבועים בפורום: |שוקולוד|+
+
הם של רייצ'ל (Rachel47)
הוא של אור (otollo)
,
ו-
הם הבעות של חברי הפורום הנחמדים שלנו כפי שאת רואה מהסמיילים ובעיקר בעיקר
והוא הבעה של צחוק מתגלגל שאדר (ICדרוש) בעיקר מפיקה פה. המנהלים: אסי (Twisted Shadows) והדר (Miss Independent). מקווה שהסברתי טוב.
וזה יעזור לך קצת עם הנצל"ש ולשרשר טוב.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

הרסת אותי
סמיילים קבועים

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיאיי,אני מפיקת סמיילי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

R o t e m G

New member
ברוכה הבאה!

אני רותם, בת 15 וחצי מקווה שתסתדרי, זה קצת מסובך. סתם, לא. זה ממש פשוט.

otollo

New member
../images/Emo180.gifהיי עדי ../images/Emo9.gif

הילה כבר ענתה לך על השאלות
בכל מקרה, אני אור, בן 14. השלבות נעימה

TheMoonLight

New member
היי ילדונת! ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif

אני מורן, בת 16.. השתלבותיישן נעימה!

למעלה