אני תוקפנית? רק אמרתי את דעתי..ואל ואל תאשים אותי בזה שעם שלך כזה.. אולי אתה מיוחד...
D dark dumb New member 29/5/07 #16 אני תוקפנית? ../images/Emo85.gif רק אמרתי את דעתי..ואל ואל תאשים אותי בזה שעם שלך כזה.. אולי אתה מיוחד...
אני תוקפנית? ../images/Emo85.gif רק אמרתי את דעתי..ואל ואל תאשים אותי בזה שעם שלך כזה.. אולי אתה מיוחד...
ג גליזה New member 29/5/07 #20 חדשים?../images/Emo152.gif אם אתם חדשים ועוד לא פתחתם שירשור, אתם מוזמנים לשרשר לכאן שם, גיל ומקום מגורים (רק אם בא לכם )
חדשים?../images/Emo152.gif אם אתם חדשים ועוד לא פתחתם שירשור, אתם מוזמנים לשרשר לכאן שם, גיל ומקום מגורים (רק אם בא לכם )
B Blue Aura New member 29/5/07 #23 ברוכים הבאים לכולם.../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif אם אתם קוראים סמויים, אז אתם בטח יודעים שאני הילה. בת 17. השתלבות נעימה.
ברוכים הבאים לכולם.../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif אם אתם קוראים סמויים, אז אתם בטח יודעים שאני הילה. בת 17. השתלבות נעימה.
D dark dumb New member 1/6/07 #39 ברוכים הבאים לכולם../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif תבלו בנעימים... אני קטיה
9 999שקד דגן New member 29/5/07 #26 אה, גם אותך אני מכירה D: שמת היום לק לבן כזה לדנית אה,כן. אני שקד [מהכיתה המקבילה שלך,גמיש2], אני בד"כ לא נושכת...
אה, גם אותך אני מכירה D: שמת היום לק לבן כזה לדנית אה,כן. אני שקד [מהכיתה המקבילה שלך,גמיש2], אני בד"כ לא נושכת...
9 999שקד דגן New member 29/5/07 #29 לא, אני סתם בעלת קשרים../images/Emo98.gif או שהיא פשוט מהשכבה שלי...אבל מה זה משנה!