שם מעניין יש לך ותודה
D D a N i T a New member 24/7/07 #51 ברוך הבא! ../images/Emo9.gif אני דנית בת 17 גן יבנה השתלבות נעימה ^^
M m i c k e y 15 New member 24/7/07 #53 ברוכססס../images/Emo24.gif אני מיכל ממש עוד מעט בת 17 מקרית ביאליק.. תהנהה
C cohen shir New member 23/7/07 #10 חחחח את מי את מכירה מפה? ומוזמנת לבקר... יש פה המון פרדסים... המון צופים... המון פרות... המון ירוק... המון פרדס חנה כרכור. והינה ככה נראה חלק מפרדס חנה כרכור.... תמונה של אחת הכיכרות עם העזים הכי מצחיקות בעולם...
חחחח את מי את מכירה מפה? ומוזמנת לבקר... יש פה המון פרדסים... המון צופים... המון פרות... המון ירוק... המון פרדס חנה כרכור. והינה ככה נראה חלק מפרדס חנה כרכור.... תמונה של אחת הכיכרות עם העזים הכי מצחיקות בעולם...
C cohen shir New member 23/7/07 #12 ואם יוצא לך אגב לטייל ככה בארץ.... ואת נתקלת במקום שיש בו בעיקר את שלושת הדברים הבאים תדעי שאת בפרדס חנה כרכור, המון כיכרות, מלא פיצריות וטונה של מספרות... הגעת לפרדס חנה כרכור...
ואם יוצא לך אגב לטייל ככה בארץ.... ואת נתקלת במקום שיש בו בעיקר את שלושת הדברים הבאים תדעי שאת בפרדס חנה כרכור, המון כיכרות, מלא פיצריות וטונה של מספרות... הגעת לפרדס חנה כרכור...
1 1בננונת חמודונת1 New member 24/7/07 #49 התמונה הזו צולמה במושבה לא? איפה שהחנויות (דידו סנטר,פוקס וכו'?)
C cohen shir New member 24/7/07 #52 בהחלט.... ../images/Emo45.gif מאיפה את מכירה? אגב דידו סנטר.... בהשפעת המחנה קייץ של הצופים ויותר מידיי ימים עם השכב"ג שלי ובניהם הבן של הבעלים של דידו.... "בייבי בייבי שם צעקתי דידו סנטר זה שלי...."
בהחלט.... ../images/Emo45.gif מאיפה את מכירה? אגב דידו סנטר.... בהשפעת המחנה קייץ של הצופים ויותר מידיי ימים עם השכב"ג שלי ובניהם הבן של הבעלים של דידו.... "בייבי בייבי שם צעקתי דידו סנטר זה שלי...."
C cohen shir New member 23/7/07 #27 תודה חמד חלילים. ../images/Emo3.gif זה עוד יהיה להיט - חמד חלילים המדהים החדש!!!!