חדשים

חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

היי, אני קוראת בפורום הזה כבר כמה חודשים... והחלטתי סוף סוף להצטרף
קוראים לי מאיה, בת 13 מהוד השרון... אף פעם לא הייתי בהופעה של קרן, וגם לא נראה לי שאני אלך בקרוב
, אבל ביום שני הבא אני הולכת ללהקה
מקווה שאצליח להשתלב, מאיה

chani choko

New member
הייי=]=] אני חדשה ../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבתתת את קרן פלסס.. היא יוצרת מדהימה, כל כך אמיתית בשירים שלה וכותבת מ-ד-ה-י-ם וכמובן שגם שרה מדהים :) הצטרפתי לפורום כי אני רוצה לדעת עליה הרבה דברים- סיבובי הופעות שירים חדשים וכאלה
וגם בגלל שאני רוצה להכיר אתכם כי אתם אוהבים אותה בדיוק כמוני :]] אממ וקצת על עצמי..:) קוראים לי שני, בת 16.5 (י'א) מאזור השרון, ראשגדית בצופים [למי שיודע מה זה=] אממ וזהו.. אני ממש ממש אוהבת את קרן פלס, סינרגיה, הראל סקעת, יזהר אשדות, הדורבנים ועוד מלאא.. פשוט אין לי כוח לכתוב חח[: ועכשיו סתם משהו שיש לי להגיד.. ביום שישי היתה הופעה של קרן בעין החורש, נגמרו הכרטיסים כשנזכרתי לקנות ;\;\, חברות שלי היו שם והצטלמו איתה ודיברו איתה.. כמובן שהן אמרו שהיתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה ושיש לה שיר שעדין לא הוקלט, קוראים לו מבול והן אמרו לי שהוא פשוט מדהים :) בהיי, שני [=

../images/Emo20.gif חדשה... ../images/Emo20.gif

היי קוראים לי שיר נאי מירושלים אני ממש אוהבת את קרן פלס היא מוכשרת בטירוףף ומדהימה....

רועי9999

New member
לחברי פורום קרן פלס כנסו

לפני כשבוע בערך נפתחה הצבעה למשאל בערוץ הילדים זמר השנה זמרת השנה וכו'... קרן פלס הייתה מועמדת בקטגוריית זמרת השנה, היום פורסמו התוצאות ומשום מה תוצאת זמרת השנה נעלמה... מה שאני חושב זה שקרן לקחה, ואצלם זה לא הסתדר שנינט שוב לה בפיסגה של "זמרת השנה" עד כמה שזכור לי לטדי הפקות האמא ואבא של נינט יש חלק בערוץ הילדים לא בטוחה נראה לי, הם מפיקים תוכניות בערוץ ועוד בכוכב נולד 4 באופן קבוע היו המתמודדים מגיעים לערוץ הילדים למען יחסי ציבור, אני אישית מאוד התעצבנתי ורתחתי, כמה שזה משאל של "ערוץ הילדים" אבל העיקרון הזה כל כך חשוב לי, איני רואה בזה "טעות" קצת מוזר לי העניין והעובדה שנינט הייתה מועמדת בעוד כמה קטגוריות כגון שחקנית וזוג מהסרטים ואחרים לקחו במקומה לירז צ'רכי נבחרה והזוג מהאלופה, רק מראה שהמצביעים לא תמיד מעדיפים את נינט,וידעו לבחור גם באחרים רק שהקטגורייה של הזמרת היא הכי רלוונטית כרגע לנינט ולכן מוזר שהיא נעלמה, אני אישית נפגעתי בשביל קרן ולא הייתי עובר על זה בשתיקה תודה רועי http://www.shesh.co.il/my_channel/mishal_weekly/mishal_2006.asp המשאל http://www.shesh.co.il/magazine/katavot.asp?nose=199&id_katava=2695 התוצאות

עדי C

New member
היי מאיה ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תהני בלהקה...
הצגה מקסימה
ואני מקווה בשבילך שכן תלכי להופעה של קרן בקרוב
השתלבות מהירה

Inbar789

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo103.gif

אני ענבר, 16 ^^ באתר הרשמי [קישור בצד שמאל של הפורום] תוכלי למצוא לוח הופעות ועוד כל מיני דברים על קרן
התמכרות נעימה

ברוכה הבאה שיר ../images/Emo140.gif

כדאי רק לפני שאת מצטרפת לקרוא את תקנון שמצד שמאל למה לפתוח הודעה חדשה שרק היום מישהי חדשה כתבה כבר הודעה? היה מומלץ יותר לשרשר אליה חבל שלמנהלות יהיה עבודה מיותרת השתלבות נעימה

איזה חוצפה..

באמת שלקרן מגיע לזכות בזה ולא לנינט! כמו בכל שאר המצעדים.. ואם לא נאה להם שקרן לקחה אז הם ממש טיפשים.. ומה כבר אנחנו יכולים לאמר??

רועי9999

New member
לא* , בטוח* תיקון שגיאות

סליחה על השגיאות כתבתי מהר מידיי מרוב עצבים

רועי9999

New member
לא* , בטוח* תיקון שגיאות

סליחה על השגיאות כתבתי מהר מידיי מרוב עצבים

לפי דעתי צריך לדעת

איזנ מלחמות להלחם זו לא מלחמה חשובה מוזר לא הגיוני נכון אתה צודק אבל עדיין יש את המצעדים של רשתות הרדיו שהן הרבה יותר משמעותיות לטעמי בלי להעליב אף אחד ובלי לפגוע זה רק ערוץ הילדים אני יודעת שמבחינתי קרן מס' 1 בלי קשר לתוצאות המצעד הספציפי הזה

Dark chocolate

New member
../images/Emo122.gif

כנראה תקלה.. למרות שזה נראה לי שאתה אוכל יותר מדי סרטים בשביל להעלות קונספירציה כזאת

Dark chocolate

New member
ברוכה הבאה..

תהני
ואל תשכחי ללכת להופעות של קרן
ממליצה בחום על צוותא!

למעלה