חדשים
.

ליבי612

New member
שלום..

היי זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ואני רוצה להמשיך להיכנס אליו עוד הרבה פעמים.. אם לא אכפת לכם אני רוצה להכיר אתכם קצת יותר אז אני אשמח אם תספרו לי עליכם.. כמה זמן אתם כבר בפורום הזה ועוד כל מיני דברים.. עדיין לא הצגתי את עצמי. קוראים לי ליבי ואני בת 15 וכמה חודשים ואני מת"א ואני רקדנית כבר למעלה מ9 שנים.. ויש לי שאלה אליכם.. איך אני מסיגה את הכרטיסים מאורנג'? ומתי קלי מגיעה לארץ? תודה ליבי.

היי, אני ח-ד-ש-ה!

אני מקווה להשתלב יפה בפורום, בנוסף רציתי להודיע שעשיתי אתר על קלי! הכתובת: www.cutekelly.tipo.co.il (פשוט לא מצאתי את שרשור החדשים העדכני ביותר, אז רשמתי הודעה...)

נופצייי

New member
שלוםם לכולם!!!

אני דיי חדשה פה .. ואני לא ממש מכירה פה תעניינים.. אני אשמח אם תציגו את עצמכם ואני אוכל להכיר אתכם! אממ קוראים לי נופר ואני בת 15 .. אני מאוד אוהבת את קלי ואני נוסעת להופעה שלה ב- 27 שזה בדיוק היומולדת שלי! אזז.. תהיו בקשר!

sonic13

New member
הי אני חדש כאן אני מת על קלי

הי אני חדש כאן לפני שבוע התחלתי לשמוע תשירים של קלי ונדלקתי עלייה לגמריי היא זמרת נפלאה אני אוהב תשירים שלה את ביקוס אוף יו מיסאינדיפנט ביהיינד דיס הייזל אייס היר מי וואק אויי ועוד מת עליייך קלי ואני רוצה ללכת להופעה שלה יש עדיין אפשרות להשיג כרטיסים או שאפששר לפחות לקנות כרטיסים ביום של המופע? לאב יו קלי קבלו אותי בברכה חהחהחחה

מקסוש

New member
ברוכה הבאה

הפורום הזה כבר פול זמן. אי אפשר להשיג כרטיסים להופעה הם נגמרו מזמן, ההופעות הן ב26- וב27-

otollo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני אור , בן 14 נכפר סבא. השתלבות מהירה

ליטול B

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ליטל בת 16 השתלבות נעימה

sonic13

New member
תודה דהדהדה

איך את התחלת להעריץ את קלי המדהימה?

sonic13

New member
אפששר עוד ברכות של ברוך הבא בבקשה?>

ותספרו לי איך התחלתם לאהבו את קלי המדהימה?

linoy7

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני לינוי בת 15 וחצי
השתלבות נעימה

linoy7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני לינוי בת 15 וחצי
השתלבות נעימה

ICדרוש

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכית!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אדר, בת 13 מחר!!! השתלבות מהירה...

למעלה