תודה!!!!!!!!1 עוד כמה יש לך???
ו ולן New member 25/6/05 #121 יש לי... מצב רוח מזופת בגלל ערוץ הילדים החרא אז אני מנסה להרגיע את עצמי כך שתנצל את המצב הזה כי לא נירא לי שיהיו עוד הרבה (אני מקוה)
יש לי... מצב רוח מזופת בגלל ערוץ הילדים החרא אז אני מנסה להרגיע את עצמי כך שתנצל את המצב הזה כי לא נירא לי שיהיו עוד הרבה (אני מקוה)
ל לי Li New member 25/6/05 #120 זה ../images/Emo58.gif ? זאת תמונה שבאמת הייתה בסדרה/בסרטים? גם סאשי ראה את קאגומה ערומה? >_> כל העולם ואחותו רואה אותה ערומה >_<** אבל סאשי בטח לא שם עליה ^_^ כי הוא בישי שולט והיא סתם פאקצה ^^"
זה ../images/Emo58.gif ? זאת תמונה שבאמת הייתה בסדרה/בסרטים? גם סאשי ראה את קאגומה ערומה? >_> כל העולם ואחותו רואה אותה ערומה >_<** אבל סאשי בטח לא שם עליה ^_^ כי הוא בישי שולט והיא סתם פאקצה ^^"
G GalBatz New member 25/6/05 #123 לא, זה לא קרה אף פעם.../images/Emo3.gif מישהו לקח תמונה מפרק 3 והדביק את סשי ברקע.
S S n o w F a i r y New member 24/6/05 #90 שלום ברוך הבא!../images/Emo175.gif אני דנה וגם אני מתה על קוגה!
M MeAvosh2005 New member 24/6/05 #96 יאי^^ עוד אחת לאחווה ^^ ברוכה הבאה! מנישמע חמוטה?? אני מירב ואני בת 14 (^^) הנה מש'ו במיוחד בשבילך (וואו ממש מוצף פה בזמן האחרון מחדשים ) ----------->>
יאי^^ עוד אחת לאחווה ^^ ברוכה הבאה! מנישמע חמוטה?? אני מירב ואני בת 14 (^^) הנה מש'ו במיוחד בשבילך (וואו ממש מוצף פה בזמן האחרון מחדשים ) ----------->>
K karyn New member 24/6/05 #97 עוד אומרת כול הזמן שחייבים לפתוח קומנה למעריצי קוגה! אי אפשר ככה!!! לצערי איני יודעת איך לפתוח קומנה
L limor101 New member 25/6/05 #131 פרטים על עצמי?! 0.0 אני הכי אוהבת את סאנגו ואינו! ואני בת 14. תגידו למישהו יש ת'סרט השני? הוא לא יורד לי המכוער.
פרטים על עצמי?! 0.0 אני הכי אוהבת את סאנגו ואינו! ואני בת 14. תגידו למישהו יש ת'סרט השני? הוא לא יורד לי המכוער.