ניצול שירשור-כולם להכנס לצאט!
פ פישפשית אחת New member 24/6/05 #61 ברוכה הבאה!!! וואי בן בפורום!!! כולם להתנפל... חיחי ברוכה הבאה! מקוות שתהנה פה!
T Takashi Tomoko New member 25/6/05 #125 אין הרבה בנים פה.. ברוך הבא!!!!! *עוד כמה אייקונים חמודים שאין לי כוח לשים* אני יהל... אבל קרא לי טומוקו בת 13 (עוד מעט 14) תן קצת פרטים! כינוי, גיל, משו!
אין הרבה בנים פה.. ברוך הבא!!!!! *עוד כמה אייקונים חמודים שאין לי כוח לשים* אני יהל... אבל קרא לי טומוקו בת 13 (עוד מעט 14) תן קצת פרטים! כינוי, גיל, משו!
ו ולן New member 24/6/05 #64 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה! אני ולנטינה בת 13 תהני מתוקה וו.. איך קוראים לך?
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה! אני ולנטינה בת 13 תהני מתוקה וו.. איך קוראים לך?
P Prince Of Hell New member 24/6/05 #67 ברוכה הבאה =]=]=] אני זהר, בת 14 ..(באוקטובר..>_>) ואני מכורה לנאראקו בכמויות מסחריות ! D:
P Prince Of Hell New member 24/6/05 #68 ברוכה הבאה ! =]=]=] אני זהר =] ואני מכורה לנאראקו ..(אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי >_>) תהני ! D: וזה אכן פורום שולט ! וקוגה שקסי *0*
ברוכה הבאה ! =]=]=] אני זהר =] ואני מכורה לנאראקו ..(אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי >_>) תהני ! D: וזה אכן פורום שולט ! וקוגה שקסי *0*