חדשים

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo72.gif../images/Emo13.gif

מאיה, בת 18... הכרת את הבחור לפני או שהכרתם פעם ראשונה כשהוא כבר היה חייל? (סתם מעניין)

shookishmena

New member
היי =)

אממ הכרתי אותו לפני שנה וקצת שהוא בדיוק סיים ללמוד..אבל לא משו רציני....ואז הוא עשה שנת שירות.. וכשהכרנו שוב הוא כבר היה חייל והשאר כבר ידוע =)

BaaaaaRi

New member
אה יפההה:]]

אז .. ממ תספרי להורים שלך ותסבירי להם שאתם כבר שנה ביחד.. ושאתם אוהבים ושהוא לא עושה לך דברים רעים ווכל זה ושהוא שומר עלייך.. ושזה זה המצב אין מה לעשות גם אם אוהבים וגם אם לא... שיהיה בהצלחה בהמשך...

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה

ז'אנה בת 18 מרחובות בהצלחה לחייל שלך ובהצלחה עם הקטע של ההורים

יאי גם אני רוצה חבר חייל בן20 ../images/Emo99.gifD:

וכמו שאחת אמרה פה תהיי בוגרת ותספרי להם על זה:) אגב היי כולם ...גם אני חדשה
אני בת 16,אין לי חבר חייל אבל ממש בא לי אחד כזה D: שבת שלום =]

McBlack

New member
חחח אז מה יש לך לעשות בפורום? ../images/Emo6.gif

אני מאיה, בת 18, ועשיתי לעצמי צמה אחרי המקלחת ואז אכלתי ונרדמתי פה בחדר מחשב ועכשיו התעוררתי ואני שומעת מוזיקה. כן כן, מוזיקה!
סתם. למה בא לך חבר חייל? מזוכיסטית? Oo

McBlack

New member
לא זה לא כיף ../images/Emo12.gif

הכיף הוא בחבר עצמו, לא בעובדה שהוא חייל. אין לי מושג איך החזקתי כ"כ הרבה זמן מעמד עם האקס המגה-קרבי, עכשיו אני עם ג'ובניק חמשו"שן ומתגעגעת כבר אחרי יומיים

חחחחח

חבר שלי הפך מטייס ---> סוגשל קרבי ----> ג'ובניק
עברתי איתו הכל ולפעמים אני ממש מתגעגעת לזמן שהוא היה קרבי ֿזה נחמד ה-להתגעגע וזה שיש לך גם סופ"שים לעצמך קשה לי ממש להיות בסופ"שׁ עם חברים ולא לראות אותו

McBlack

New member
לי יש מספיק זמן לעצמי מראשון עד רביעי...

וזה מתחרז, אז תאמיני לי - זה כלכך נכון
להתגעגע זה טוב, אבל כמה אפשר? ואם את יודעת מה זה חבר קרבי אז את יודעת באיזה ברוך מדובר...

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הממ כשהייתי בת 15 היה לי חבר בן 19 (לא החזיק הרבה זמן מעמד, נזרק די מהר...
), ההורים שלי לא יודעים עליו עד היום. אחריו היה לי בן 18, הייתי איתו כמעט שנתיים, ברור שההורים ידעו... די הרימו גבה בנוגע לכל העניין אבל מה הם כבר יעשו, יאסרו עליי להיפגש איתו? אם את לוקחת את הבחור ברצינות, כדאי שתדווחי עליו. ולא, לא למשטרה בגין בעילת קטינה
אני מאיה, בת 18... ואת לא הצגת את עצמך, חצופה

למעלה