ברוך הבא^^" אני הילה. השתלבות נעימה.
א אוליב הורנבי New member 16/12/06 #25 אז מה? לימודים זה הדבר הכי חשוב בעולם, וכל הזדמנות שיש לנו להפגין את ידיעותינו ברבים, למה שלא נעשה את זה? [בא לי להקיא ממה שכתבתי למעלה. נאמר בציניות לשמה, למפקפקים]
אז מה? לימודים זה הדבר הכי חשוב בעולם, וכל הזדמנות שיש לנו להפגין את ידיעותינו ברבים, למה שלא נעשה את זה? [בא לי להקיא ממה שכתבתי למעלה. נאמר בציניות לשמה, למפקפקים]
מ מלכת החנונים New member 17/12/06 #58 בטח עברנו../images/Emo2.gif 99 סופי . אבל יש מצב שאני ניגשת שוב השנה.
א אוליב הורנבי New member 16/12/06 #24 ../images/Emo6.gif אני יודעת טוב מאד מה אני, בלי שתגידי לי \ ואהבתי
ט טול טולה New member 16/12/06 #12 מאוד תלוי במצב...../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif נראה לי מי שעולה!! אני טל מפ"ת... ספרי על עצמך..
מאוד תלוי במצב...../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif נראה לי מי שעולה!! אני טל מפ"ת... ספרי על עצמך..
S suti New member 17/12/06 #42 אז אני יורדת../images/Emo123.gif פ"ת זה טוב!. עזבי, שריטה אישית שלי. אני מספרת על עצמי: אני שלמה בן דבורה ילידת ירושלים ירושלים, פועל למען גידול החסה בשטחים, מתכבד להשיא משואה זו של יום העצמאות ה63 של מדינת ישראל. ובעברית- אני חולת נפש .
אז אני יורדת../images/Emo123.gif פ"ת זה טוב!. עזבי, שריטה אישית שלי. אני מספרת על עצמי: אני שלמה בן דבורה ילידת ירושלים ירושלים, פועל למען גידול החסה בשטחים, מתכבד להשיא משואה זו של יום העצמאות ה63 של מדינת ישראל. ובעברית- אני חולת נפש .
N nemo the great New member 16/12/06 #23 ../images/Emo66.gifגמני לא!!! ../images/Emo201.gif../images/Emo19.gif חבורה של מטומטמים!! חחחחח