ברוכה הבאה תהני
K KiShKooSh New member 3/2/06 #49 גם אותך בן הביא לפה../images/Emo122.gif? ליהי ומתי את באה לקחת את הספר שלך ?
S Super Chuly New member 3/2/06 #59 ביקי איך שמפסיק הגשם ויש אור (שכרגע, אלו תנאי מזג האויר היחידים שבהם אמא שלי מרשה לי לנהוג) אני נוהגת אליך! ליהי
ביקי איך שמפסיק הגשם ויש אור (שכרגע, אלו תנאי מזג האויר היחידים שבהם אמא שלי מרשה לי לנהוג) אני נוהגת אליך! ליהי
R R o n 2 5 6 New member 3/2/06 #53 ליהי../images/Emo99.gif את מאוד כשרונית אז אל תזלזלי בזה השתלבות מהירה ומאגניבה
נ נמר שחור1 New member 3/2/06 #21 אני לא כישרון צעיר סתם אני אוהב כישרונות צעירים מאי מלר היא מאמי מכירים אותה??
י יוני אביטן New member 3/2/06 #27 ../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif אני יוני בן 13 וחצי מרחובות, רוקד ומשחק...והלוואי עלי גיטרה!אני כנראה מקבל ביומולדת אבל זה נראה לי מזה קשה השתלבות מדליקה...
../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif אני יוני בן 13 וחצי מרחובות, רוקד ומשחק...והלוואי עלי גיטרה!אני כנראה מקבל ביומולדת אבל זה נראה לי מזה קשה השתלבות מדליקה...