חדשים

s a r a h13

New member
נראה לי שאני אצטרף :]

אני שרה, 14, ירושלים. שרה, מנגנת, מציירת ומשחקת. צירפתי ציור שלי
יומטוב.

KiShKooSh

New member
שלום לכולם אני ביקי../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

ובן טוען שאני כישרון
אז הנה אני פה. אני ביקי בת 16 מהוד השרון(נשואה לאייקון
מוטי) אני לומדת כבר שנתיים במכינת נוער בסטדיו למשחק ע"ש ניסן נתיב. לא, הרזומה שלי לא מלא בפרסומות תוכניות בשקל וקלטות ילדים אבל מלא בהנאה. אני מאוהבת במה שאני עושה, ובאמת קשה לי בלי זה, מה לעשות, התמכרתי. ריגוש הקהל, להכנס לדמות, לחיות מישהו אחר, אין דבר בעולם שמשתווה לזה! אני ביקי- ואני שחקנית
וגם יש לי תחביב שאני דיי כישרונית בו
פאוזינג(למי שמכיר, זה מן חוטים כאלו שבסופם בד"כ יש אש ועושים איתם דקורציות נקרא לזה
. אני עוד לא הגעתי לאש, אבלך אני עוד מעט הולכת לקנות..) והשאלה הכי חשובה, מה אני עושה פה ב5:21 בבוקר? אין לי שמץ
אני פשוט לא מצליחה להרדם יום טוב לכולם(תיארטית זה כבר יום
)
ביקי (וגם
מוטי)

John the Beatle

New member
אממ...

קוראים לי איתי אני בן 12 ומנגן על גיטרה (זה הכישרון שלי אני מניח..) ונעים להכיר!

shaya23

New member
היי...

אני שי בת 14 פלוס מינוס ואני שרה.. וזה הכישרון ?! הצעיר שלי.. ואני לומדת פיתוח קול.. [אבל זה חלק מהשירה אז לא משנה..]

nutty boy

New member
שלום אני אדם.

אני יודע שזה כבר כנראה נדוש, אבל חפיף. אני מנגן על גיטרה קלאסית וחשמלית (וכלליות כבר כשנה וחצי, אבל הי, מי לא?) ואני בן 14. אני רוצה לנסות גם שירה, ואני מקווה שנאי אצצליח, אבל אני מניח שזה לא ילך לי... עוד כמה פרטים, אני גר בהוד השרון, אני אוהב רוק, בלוז וג'אז. אני מניח שזה הדבר שאין לי עוד מה להגיד עליו... אני מקווה להשתלב. אם יש שאלות אל תהססו.

Super Chuly

New member
חדשה?

היי, ליהי... חלקכם אולי מכיר אותי כמעצבנת ההיא מפורום השמינייה... אז חוץ מלהיות קרציה, אני משתדלת גם להיות שחקנית, ועורכת וידאו... שיהיה בהצלחה? ליהי :)

nutty boy

New member
אה, ועוד כישרון-

אני כותב המון שירים, ואני כותב בערך בקצב של שיר ליום פחות או יותר. הם כתובים בבלוג שלי-203712

nutty boy

New member
גם אני חדש, אבל הי מי לא.

הצטרפתי היום... גם כן. אני מניח שרוב האנשים יודעים מי את, אבל אני לא
. אז כמה פרטים?

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

את לא כחולה!
ובן כן!
חחחח...
השתלבות מדליקה!

למעלה