חדשים כאן!!!|

מירבי*

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo20.gif

אתם מוזמנים לספר את סיפורכם, באיזה שלב אתם נמצאים? בהצלחה

../images/Emo51.gif

אנחנו נמצאים לקראת החזרה שנייה,של עוברים{הראשונה כשלה}יש לנו פונדקאית מדהימה,וכולי תקווה שהפעם נצליח!!!
. נ.ב לאמא של מורני המקסים!
חיפשתי אותך היום,נדבר מחר! נשיקות
גדול.

יקירתי - ברוכה הבאה !!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|ח

קיבלתי את ה- sms אבל בדיוק נגמרה לי הסוללה... רק עכשיו חזרתי מהמדורה ומורני עשה סצנה של עייפות במקלחת !!! מסכנים הקטנטנים האלה - כל כך מאושרים מהאקשן ומצד שני השעה כל כך מאוחרת !!!! אדבר איתך מחר אחה"צ או בערב, תגידי מתי נח לך. אני עוד חייבת לך סיפורים מיום שישי... אוהבת
ד"ש מהבנים שלי לבנים שלך..

ברוכים הבאים לצפוניים הקרובים!!

גם אנחנו מהצפון. כך שאתם לא כל כך רחוקים... הרבה הצלחה, ושההחזרה השנייה תהיה האחרונה!!!

gesta

New member
שלום צפוניים

אני לא יודעת מה הסיפור האישי שלכם, (ברור שהבעייה היא לא מחלת הגרדת הנפוצה...) ולכן רק מאחלת הצלחה... אבל לגבי הצפון, החלום שלי היה לגור בצפון (גולן) - שם גרתי תקופה קצרה אז כבר אני מחבבת אתכם....
שיהיה בהצלחה

חדוהיוס

New member
שלום לכם מהצפון..

עקבתי אחריכם בנענע..כיוון שחתמנו יחד בוועדה(הייתי אחריכם)כך שאנחנו בדיוק באותו שלב..מקווה ששנינו נסיים בזאת הפעם ונתחיל שלב חדש..כתבתי לכם מסר אישי

אורטל71

New member
שלום צפוניים../images/Emo13.gif

לא מכירה אותכם אבל שיהיה בהצלחה בטיפול הבא.

הי חמודה, שמחתי שהצלחנו לדבר !

את הרי יודעת שאני מאמינה גדולה בגורל !!! אני בטוחה שהעכבה האחרונה היא לצורך מטרה מיוחדת במינה ! מתפללת שתעמדי בהמתנה, אני תמיד פה בשבילך ואת יודעת את זה.

גב' צפונית יקרה!!!!!

את יודעת כמה מיילים שלחתי לך בחודשים האחרונים!!!? החלפת כתובת??? מה הענינים????? יש מצב לדבר? מתגעגעת ורוצה לשלוח לך תמונות! אני ב 0543-200140 חגית

../images/Emo24.gifהיי חגיתוש!!!

מה שלומכם??וכמובן מה שלום הנסיכות??כמובן שאשמח לשוחח איתך תמיד,מבטיחה ליצור מחר קשר.נשיקות

למעלה