חדשים כאן ...

אני 27

New member
חדשים כאן ...

אחרי "עבר " של 1500 חלקים .. שהאמת לקח דיי מהר , ( שבוע ... 2-3 שעות כל ערב .. ) עברנו ל2000 חלקים .. תמונה של ריף דגים - ( ים/דגים /אלמוגים / דולפינים ) מסתבר שזה קצת יותר מסובך מהקודם ..... חיפשתי במאמרים שיטות למיון / גישה / לפאזל שכזה .. המלצות יתקבלו בברכה .. תודה .

123נעמי

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

תתחדשו על הפאזל החדש ישנם כמה שיטות מיון רגילות הפרדה לפי צורות החלקים הפרדת חלקים לפי גוונים וכמובן הרכבת המסגרת בהתחלה. אין שיטה אחת מנצחת להרכיב פאזל - צריך הרבה סבלנות ולעבוד בכיף. לא להתיאש - אולי זה נראה לכם קשה יותר מהקודם אבל הרעיון בהרכבת פאזל הוא לא המהירות כך שלאט לאט אתם תתגברו גם עליו. שיהיה בהצלחה נישמח לשמוע על התקדמות בהרכבה וכמובן לראות תמונות
ברוכים הבאים

אני 27

New member
תודה , וכמה שאלות ....

הפאזל 2500 חלקים ולא 2000 כמו שרשמתי .... מה היתרון / שיטת עבודה בהפרדה לפי צורת החלקים ? כרגע המסגרת מורכבת , ועוד כמה אזורים שמצאנו את רוב החלקים שלהם , העניין הוא שמעכשיו ישנם חלקים זהים לכמה מקומות . אני אנסה לצלם ולהעלות תמונה ....

מממאיה35

New member
מיון והפרדה

ברוכים הבאים לפה
אני חושבת שהרוב יסכימו ששיטת המיון המעודפת היא למיין מסגרת (ולהרכיב אותה) ואחכ למיין לפי אזורים בעלי צבע אחיד או מאפיין אחר שדומה והרכבת האזורים הממוינים אחד אחרי השני. ככה למעשה "לא מתפזרים" והשטית הרכבה יחסית "מוסדרת" <לאוהבי הסדר..> ככה הרכבתי את פאזל החתולים. אחרי מיון לצבעים - ההרכבה היתה מהירה וקלה יחסית. אני יודעת שיש כאלה שלא ממינים אלה פשוט שולפים חלק אחרי חלק, מסתכלים בתמונה איפה החלק שלקחו צריך להיות ושמים אותו באזור שלו. וככה חלק אחרי חלק הפזאל מורכב. ככה למשל עבדתי עם המורדילו שלי, שאחרי מיון ראשוני היה בלתי ניתן למיון נוסף ולא היתה ברירה. וכשיש אזורים שנראים אותו דבר, אין ברירה אלא ללכת לנסות חלק חלק
.. אז מה שכדאי לעשות אם זה אפשרי, למיין לפי "אורך" רוחב". ככה בפאזל עצמו כשהולכים חלק חלק רואים אם צריך לחפש אורך או רוחב ואז יש פחות חלקים לחפש מהם. עדיין מתיש ומייגע אבל זו השיטה שאני מצאתי ככזו שמקלה מעט על העבודה. ככה אני מרכיבה עכשיו את הפאזל הנוכחי שאני עובדת עליו. אני מזמינה אותךלהעלות לפה תמונות של הפאזל בזמן הרכבה ונוכל להמליץ איך לדעתנו כדאי למיין אותו..

אני 27

New member
ושוב תודה ....

הפאזל שאנחנו מרכיבים כרגע נראה כמו התמונה שצרפתי ... מה שכבר מורכב מלבד המסגרת אלו קטעים בולטים כמו הסרטן על הסלע (צד שמאל למטה ) הזהרון . ( הדג אדום /לבן שבצד ימין למעלה ) ועוד כמה כאלו . אני אשתדל לצלם ...

123נעמי

New member
פאזל מקסים

עשיתי פאזל דומה וגם כרגע אני עושה כזה. עצתי לך שעבדה אצלי מצויין להרכיב קודם את הדגים ואת האלמוגים לבד אלו חלקים מאוד ברורים בפאזל מקם אותם במקום הנכון וכשיהיו לך כל האזורים הברורים (הדגים והאלמוגים) תתחיל למלא את החללים עם חלקי הרקע. בהצלחה

אני 27

New member
פאזל יפה ...

השיטה שהצעת היא בערך מה שאנחנו עושים ... תודה על הטיפ ..

למעלה