חדשים? חדשים! הידד!

dweck2k

New member
שרשור קשר!

יאללה, כולם מוזמנים לרשום אי-מייל שנודיע לכם על הופעות הקרובות, ומי שרוצה להוסיף אייסיקיו/מסנג'ר/גוגלטוק וכו' וכו' מוזמן.

עידו 1236

New member
למה כולם פה בנות??

בואנה תגידו מה נהיה? למה רק בנות כותבות פה? לי אסור לחשוב שהם טובים? אני טוחן את השיר שלהם נונ סטופ... אגב מי מנהל את הפורום פה? פוגל או סתם מעריצה שלהם? ועוד דבר אחד כולם מכירים פה את כולם אתם מאותה עיר או מה???

Fucking Noff

New member
חדשדשה!!:]

הייייייי אני חדשה פה!! ביט 69 אתם פשוט אלופים!!!!!!!!! מההמים שכמותכם איזה כישרוןן!!! חחחחחח אני מנהריה ד"א, פאקינג של עיר , תבואו תופיעו שם...

zohar d

New member
אמ לא כולם בנות!

כאילו, אני בת.. אבל יש פה גם כמה זכרים.. והמנהל של הפורום זה דוויק (המנהל של הלהקה) ואף אחד לא אמר שאסור לך לחשוב שהם טובים, אתה יכול גם להצטרף לפורום :) כולם מכירים אחד את השני, ולא, אנחנו לא מאותה עיר יש פה אנשים מהצפון מהדרום ומהמרכז..D: אז כאילו, תרגיש חופשי להשאר ולכתוב בפורום :)

S p r i n g B

New member
ברוכה הבאה =]

נוףףףףף שקסית שכמותך! איזה כיף שהצטרפת! ובאמת.... תבואו להופיע בנהריה!

עידו 1236

New member
ואללה

איך אני מצטרף לפורום? ואני צריך לדבר עם פוגל כי גם אני נרשם למקיף! ואיך כולכם מכירים??? אני גם רוצה להיות שותך :p

scary miss Mary

New member
כולם מכירים אותי! וכך כולם מכירים

את כולם. חחוחוחוחוחחחוחוו אכן משפט לא ברור אבל נתעלם.. מה זה איך אתה מצטרף?! אתה נכנס וכותב ומגיב מתי שבא לך. אם אתה רוצה תוסיף את עצמך בשירשור של החדשים וכך נדע רשמית שאתה פה! אנחנו מכירים מפה בעיקרון חוץ מאלה שכבר הכרנו לפני זה. מה?! טוב לא משנה.. גם אני לא הבנתי את עצמי.. אבל זה מה שקורה פה בדרל כלל דורין - "דורין 245 מה אחרי" ולפעמים גם קוראים לה "שירן קן יבנה" מדברת הרבה ואז כולם מגיבים לה.. הוו ויש גם את דניאלי (שאותה הכרתי לפני!!) "Frankielover7" שהיא פה איתי כשעוד היינו רק קומונה קטנטנה ונחמדה והיא בכלל גרה בקליפורניה.. ואלו האנשים המיוחדים (כולם מיוחדים! אבל אלו המיוחדים שאני מכירה.. וזוהרית סתם ביישנית ("zohar d")) בפורום

dweck2k

New member
אני בן ../images/Emo13.gif

לא יודע למה כולן פה בנות, אבל אתה יודע, כשיש בנות באים הבנים. זה חוק טבע כזה. דוויק

ליעתע

New member
דווקא יש פה בן אחד חחחח

עידן.. רק שהוא לא כותב הרבה. עידן תכתוב!!
ובטח שמותר לך! תצטרף=]]

למעלה