חדשים חדשות

Dirty Fairy1

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שלום לכולםם קוראים לי נופר מפ"ת ואני חדשה בפורום הזה.. אני פשוט שרופה על אמינם וזאת הסיבה שהצטרפתי לפורום... אז נקווה שיהיה סבבה....
אה ויש לי שאלה.. למה לשיר Purple hiils יש כמה גרסאות??

Dirty Fairy1

New member
או קיי..

או קיי אז ככה קוראים לי נופר {כמו שכבר אמרתי} אני בת 14 מזל מאזניים מאיזור פ"ת...ממ.. והשיר האהוב עליי הוא I AM THE REAL SLIM SHADY אבל עכשיו שאני חושבת על זה יש עוד מלא שאני ממש אוהבת אבל הוא בין העיקריים... מה איתך גלי איזה שיר את הכי אוהבת שלו? ובקשר לשאלה שכתבתי תודה על התשובה...

galileho

New member
וולכומ אבורד ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ... אני גלי בת 13... בת כמה
איזה שיר של אמינם את אוהבת במיוחד
סתם ספרי עלייך קצת חוצמזה שזה די ברור שאת שרופה על אמ' כמו כולנו פה
השתלבות נעימה

לינקנית

New member
אמממ 1 לא נראה לי שעל כל דבר לפתוח

שירשור! 1 למעלה או למטה צריך להיות המשחק ששואלים בו מהו השיר השבועי שלכם!!! יא סורי פשוט קמתי מהרציפה(משינה)(לא הזמר המעפן)(משהו שעושים בלילה(היתחרפנתי) אה ואת יכולה לשלוח לה הודעות או האייסי זה מעצבן

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gif

ספיר אל תשכחי אל מי את מדברת...רק מלקרוא את ההודעות אפשר להבין.

galileho

New member
פעם הבאה ...

תשרשרי ... (לא בנימה עצבנית...) אם את צריכה עזרה תגידי ... אממ אני הכי אוהבת את my name is אבל ברור שיש עוד פוללל... טוהר אולי תסדר פה קצת ותשים תשירשור הקטנטן הזה בהודעת וולכומ שלה ...
מה דעתך

Envenom

New member
סידרתי משהו יותר טוב ../images/Emo13.gif

כל החדשים פשוט ישרשרו את עצמם לכאן.. (או, more likely, אני אשרשר אותם לכאן) אגב- מי שיש לו תלונות על דרכי הניהול שלי ומה אני משרשר לאן מאיזו סיבה, בהודעות פרטיות או במייל. הפורום זה לא המקום לדסקס על זה.

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל בת 15 מאזור ירושלים לPurple hiils יש גם ת'גירסא של Purple Piils {כדורים סגולים} שהרעיון הוא סמים. הגירסא הזאת לא התקבלה לאמטיוי ולרדיו ולכן נאלצו די12 לשנות את השם ל-Purple hiils מקווה שעזרתי

למעלה