חדשים ומצטרפים!!

A לוןA

New member
חדשים ומצטרפים!!

ברוכים הבאים, חבר'ה!
כל הכבוד על המעבר מהצל לאור!

Cגלית

New member
ברוכים הבאים

כיף שבאתם.

golan2072

New member
חושב לחזור לתחום

בעבר אני (בן 30) וארוסתי (בת 27) היינו משתעשעים בקשירה, במכות בטוסיק ובהצלפות (היא השולטת, אני הנשלט; אפילו בניתי לה שני שוטים תוצרת בית לפני כ-6 שנים כדי לקבל הצלפות איכותיות) מה שסיפק הנאה רבה וגיוון רב לסקס. לאחר משבר אישי שלה היו לנו הרבה פחות אנרגיות יצירתיות לסקס ולא התעסקנו הרבה במשחקי שליטה כבר כשנתיים-שלוש. עכשיו המצב השתפר בחיים ואנחנו חושבים לחזור לסורנו

אני נהנה שהיא קושרת אותי ומצליפה בי (או אפילו חובטת בישבני בכף ידה), רומסת אותי בנעליה ומנשקת אותי מבלי שאוכל להתנגד. היא כמובן מאוד מאוד נהנית מהשליטה בי...

בעבר ניסינו אזיקים אמיתיים ממתכת וזה היה מאוד סקסי. כיום כשאנחנו בוגרים יותר אנחנו קצת חוששים שהם ייתקעו ואז יהיו פאדיחות עם המשטרה\מכבי האש. נראה לי שנחזור לקשירה בחבלים בקרוב ובהמשך נרכוש אזיקים מעור (שבמקרה חירום אפשר לחתוך לבד).

A לוןA

New member
ברוך השב+טיפ קטן

1. אזיקי מתכת לא מומלצים לקשירה ארוכה/סוערת מאחר והם עלולים להיתקע/להכאיב/לשרוט/ליצור שטפי דם, כך שהמומלצים הם אזיקים רחבים מחומר גמיש (עור/סקוצ' וכו')
2. בחיפושיי אחר משהו שיכול לחתוך חבלים עבים/שרשראות והוא לא מספרי חובשים נתקלתי במספרי מתכת שנקראים קאטר "תוכי" וחותכים חבלים עבים כאילו היו נייר, ואפשר למצוא אותם בכל טמבוריה בעשרות בודדות של שקלים (25-60). חשוב לבחור את אלו המעוגלים ולא המחודדים כדי להפחית סיכון של פציעה

מי אמר שאייס-סנטר זה חנויות לונילים?

בהצלפה!!

jocool

New member
מסתובב פה כבר זמן מה

מאחורי הקלעים בעיקר קורא.
לאחרונה בודק גבולות בארץ השליטה ונהנה מאד.
אז החלטתי לומר שלום.

A לוןA

New member
ברוך הבא!!!

תמיד נחמד לקבל פרצופים חדשים

על איזה גבולות מדובר?

למעלה