חדשים בקדימה

עינת140

New member
חדשים בקדימה

שלום לתושבי קדימה אנחנו זוג צעיר שעתיד להתגורר בקדימה רצינו לברר האם ישנם רחובות שנחשבים יקרים יותר או זולים יותר? אילו פרטים אנו יכולים לקבל על קדימה מבחינת חינוך? גן ילדים? ובכלל כל דבר שיכול לעזור לנו להשתלב ולהבין את המקום טוב יותר. נשמח לקבל עיצות וחוות דעת ממכם התושבים

Master Stav

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

איפה בקדימה צורן אתם מתכוונים לגור ? האם זו התכוונות בעניין של שכירות דירה ו/או קנייה ? תקציב ? ילדים ? תתני לנו פרטים נוכל לעזור לכם ושוב ברוכים הבאים

עינת140

New member
תודה רבה על התענינות.....

אנחנו מעונינים בקדימה תחילה לשכור בית לראות כיצד אנו משתלבים יש לנו שלושה ילדים בני 7, שנתיים ושנה אנחנו מגיעים לארץ אחרי העדרות של כ 5 שנים כך שאין לנו מושג עלויות של גן ילדים ובית ספר? האם יש רחובות שקרובים למרכז או שהכל קרוב וזה לא משנה?! אשמח לכל מידע ושוב תודה לך על האיכפתיות והיתענינות

Master Stav

New member
אני משכונת צורן

מחירי בתים של 5-6 חדרים נאים בין 4500 ל6000 ש"ח בחודש הילד בן השבע ירגיש מעולה בבית הספר לב רן ( בעיני הטוב ביותר ביישוב ) בן השנתיים ושנה יכולים להיות במעון נעמת שברחוב הגפן מקום מעולה שכונת צורן אינה גדולה כך שהכול די קרוב .... לגבי שכונות קדימה ....אניח לחברה שגרים שם לספר לך על המתרחש שם אני פחות יודע מבחינת בתי ספר וגנים .

עינת140

New member
שוב תודה

אולי במקרה יש לך מושג או אפילו טלפונים של בתים להשכרה בצורן? אני אשמח מאוד מכיון שאיני בארץ וזה מקשה עלינו מאוד

O72112

New member
ובקדימה

יש שני אזורים עיקריים: בני ביתך, וכל השאר ( הכפר, המושבה, המרכז) שני בתי ספר יסודיים(לא דתיים) ניצני השרון ויגאל אלון. לניצני השרון יש אתר ברשת. גני ילדים בשפע . לגבי מחירי השכירות, לדעתי לבית דו משפחתי 6 חדרים 5000-6000 שח לחודש. ניתן למצוא הרבה מידע - גם ללא תיווך - באתרים המובילים בענייני נדל"ן . כגון הומלס ויד2, WINWIN ועוד. את כל האתרים ממש לא בעיה למצוא ברשת. ממליץ לך לבדוק ענייני הרשמה למוסדות, שהרי לגני הילדים כבר היתה ההרשמה. בהצלחה

למעלה