מה קורה אנשים? אני חדש עדכנו.
א אייללוש New member 9/3/06 #7 ברוך ולמה אתה כותב ללא תוכן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif שמי איילה, אם תצטרך עזרה בעצם בקיצור כננס לעולם שלי שם כתוב פרטים
ברוך ולמה אתה כותב ללא תוכן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif שמי איילה, אם תצטרך עזרה בעצם בקיצור כננס לעולם שלי שם כתוב פרטים
א אביטל אלישע New member 9/3/06 #8 ברוכי../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo205.gif אני אביטל תהנה
ש שיר חולה על אגמי New member 9/3/06 #9 חחחחחח הנבתי למה הוא כותב ללא תוכן כי הוא כותב רק נושא הודעה והוא לא כותב תוכן אז הוא כותב ללא תוכן חחחחחחחחחחחחחחחח הבנתם?
חחחחחח הנבתי למה הוא כותב ללא תוכן כי הוא כותב רק נושא הודעה והוא לא כותב תוכן אז הוא כותב ללא תוכן חחחחחחחחחחחחחחחח הבנתם?
א אייללוש New member 9/3/06 #10 זה דפוק../images/Emo4.gifכי../images/Emo26.gif רואים בצד אם זה נקודה ריקיה כזו יודעים שלע כתבו תוכן...
זה דפוק../images/Emo4.gifכי../images/Emo26.gif רואים בצד אם זה נקודה ריקיה כזו יודעים שלע כתבו תוכן...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/3/06 #13 אבל איילה../images/Emo110.gif הוא חדש והוא לא יודע.. לאט לאט לומדייים
א אייללוש New member 9/3/06 #14 טוב...../images/Emo3.gifאני לפני הרבה שנים שהייתי חדשה לע כתבתי ללא תוכן כתבתי כמו כולם