חדשים בפורום

aieeoh

New member
../images/Emo41.gifשלום../images/Emo41.gif

קוראים לי אסנת ואני מכורה ל24! חולה על הסידרה הזאת
מקווה להנות כאן

DreamS_HunteR

New member
היי שלום..ברוכים הבאים לי ../images/Emo8.gif

אני אדם, בן 15 וחצי מאילת, מכור ל24! בפעם הראשונה שראיתי את הסדרה לא ממש הבנתי כלום, רק הבנתי שזה יום אחד בחייו של סוכן פדרלי (משהו כזה) ובהמשך הבנתי עוד ועוד והתחילו להסתדר לי כל הדברים לפי הסדר (למרות שפספסתי שני פרקים). בכל אופן - אז אני חדש פה ואני אהיה פעיל פה כי אני מאוד אוהב את הסדרה..רק חבל שהיא בערוץ 10. בקשר לעונה השניה של הסדרה - מתי היא תשודר ובאיזה ערוץ? מישהו יודע? ביי לכולם

Nivel

New member
היי כולם,

אני זיו שמעתי על הסדרה 24 עוד לפני למעלה משנה וסיימתי לראות את העונה הראשונה מזמן בדי וי די.. אחלה סדרה אני מת עלייה.. התחלתי לראות את העונה השנייה אתמול ואני עכשיו בפרק השני..

Crossface

New member
ברוכה הבאה אוסנת../images/Emo24.gif

כולנו פה מכורים
את מוזמנת לענות על הסקר

aieeoh

New member
תודה ../images/Emo24.gif

וד"א אני רציתי לפתוח פורום על הסידרה...כבר בתחילת השנה... אפילו הגשתי הצעה לתפוז אבל בסופו של דבר החלטתי לא ללכת על זה... אז רציתי לאחל למנהלים בהצלחה ענקית

Crossface

New member
חדשים בפורום

ברוכים הבאים לקהילה המתגבשת של הסידה המצויינת "24" אתם מוזצמים לענות על הסקר שלנו ולהישאר איתנו כאן

prophecy girl

New member
ברוכים הבאים לכולם!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

רק בקשה קטנטונת - אל תכתבו ספויילרים. כל מה שלא שודר נחשב כספוילר ויסומן בסימן הזה
. אני מיכל, בת 13 מהרצליה ואני מקווה שתהנו בפורום כי באמת זו קהילה של אנשים מאוד נחמדים וכולנו פה מאותה סיבה... ;)

שלום לכולם ../images/Emo6.gif

שלום! אני מעיין ואני רואה קבוע את 24... רק חבל שהשבוע פספסתי את הסידרה כי הייתי אצל חברה שלי שיש לה רק ערוץ 1 + 2 ולא הייתי מאופסת (מאופסת = להתקשר הביתה שיקליטו לי). בכל מקרה אני כנראה הבנאדם היחיד בעולם שלא הוריד את הסדרה בדרכים בלתי חוקיות :) או לקח בדיוידי? נחמד לי לראות את זה פעם בשבוע... למרות שאני אאלץ להוריד את הפרק של יום רביעי. בכל מקרה שלום שוב ואני מקוה שאני אוכל להשתתף בשיחות... ואני שמחה שכולם משתמשים בשיטת ה
... מעריכה את זה מאוד בגלל שאני שונאת שהורסים לי.

למעלה