חדשים בפורום:)

lady midnight1

New member
חדשים בפורום:)

בן-זוגי ואני הפכנו הורים גאים לחמוס צעיר, שמו (כאן בניו-יורק הקרה) וואסבי. אני קוראת במאמרי הפורום ומנסה לעבור על הודעות ישנות, ולא מצליחה למצוא רשימה של מאכלים בהם אני יכולה לפנק את וואסבי מידי פעם (מעבר למזון החמוסים המיועד שלו ולחטיפים שקניתי עבורו), ומצד שני מה אסור לו לאכול בכלל. אשמח אם תעזרו לי לרכז רשימה של במה מותר ובמה אסור להאכיל חמוס, או להפנות אותי לרשינה מסויימת אם כבר נכתבה תודה ליידי, בילי ווואסבי (תמונה בקרוב)

Sweet Fantasy

New member
ברוכים הבאים

הנה לינק לשאלות הנפוצות, סעיף אוכל - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/SubCategory.aspx?ForumId=1381&cId=2809&sId=5445 מעבר לפורום עצמו מיש לנו באמת גם את השאלות הנפוצות + מאמרים, שיכולים לעזור לכם. נשמח לתמונות של וואסבי, שיהיה לכם בכיף ותהנו. ושאלה קטנה, איזה חמוסים נפוצים באיזור שלכם? בארץ אם ידוע או לא זה הסייבל ,קינמון ואלבינו, יש שם משהו שונה?

lady midnight1

New member
לגעתי אותם צבעים ופרוות

לא חושבת שהתקלתי משהו שונה, בן-זוגי ממש רוצה למצוא אחד בצבע שוקולד. ווסאבי בצבעים של סייבל, אבל אין לו ממש מסכה מסודרת, יש לו פס לבן שחוצה את כל הראש מהאף

latch

New member
איפה את בניו-יורק?

ממה שקראתי באינטרנט יש איסור על חמוסים בכל חמשת הרובעים מאז שנת 99'....
חמוסים הם טורפים אובליגטוריים! אין להם יכולת אמיתית לעכל תזונה צמחית ואין לתזונה כזאת שום תועלת מבחינתם. עדיף לפנק בעוף מכובס, קצת חלבון ביצה, או אוכל שונה מהאוכל הרגיל שלהם. אפשר גם חתיכה קטנה מקולפת של מללפון מידי פעם. פירות וצימוקים פחות מומלץ בגלל השיניים. איזה אוכל יש לחמוס ובאיזה חטיף מדובר?

lady midnight1

New member
לונג-איילנד

יש פה הרבה חמוסים, אבל לא תמצאו פה מגדלים פרטיים. כל החמוסים נמכרים כשהם כבר מסורסים, מעוקרים, ולצערנו הרב, לאחר הניתוח המיותר של הסרת הבלוטות האנליות.. לא חוקי למכור אותם אם לא עברו את הניתוח. יש כאן מזון חמוסים מיוחד וחטיפים לחמוסים, ממש כמו שתמצאו לכלבים או לחתולים בכל חנות לחיות מחמד

latch

New member
החמוס ממרשל פרמס?

אם כן, אז האוכל הייעודי שלהם לא כל כך טוב. אפשר להשיג הרבה יותר טוב איפה שאת נמצאת.

latch

New member
בדקתי והאוכל הוא ברמה של האוכל הייעודי

לחמוסים שאפשר למצוא בארץ - מתחת לממוצע. רק 35% חלבון ו20% שומן כאשר המינימום זה 38% ו22%. ממליצה שתעברי על הרשימה הזאת ותשיגי את האוכל הטוב ביותר שאת יכולה להשיג: http://moredooks.herobo.com/search.php?chart=ferret האוכל שיש לך כרגע מדורג אחרי מרשל ונמצא בקטגוריה הכי נמוכה ברשימה.

lady midnight1

New member
אוי ואבוי!!

בן-זוגי יקנה מחר משהו מהרשימה הירוקה. תודה בשם וואסבי!

latch

New member
אוכל ברמה טובה מאוד

אי אפשר למצוא אותו בארץ. לא לחתולים ולא לחמוסים. איך הוא מגיב אליו בינתיים? אם האוכל הישן זה אוכל שהוא רגיל אליו עוד מהחנות אז מומלץ להעביר אותו לאוכל החדש בהדרגה -לערבב את האוכל החדש בישן במשך שבוע בערך כאשר כל יום הוא מקבל קצת יותר מהחדש.

WTR

New member
מאיפה הבאת את המסקנה הנחרצת הזו?

בטח שיש אוכל טוב לחתולים. אוריג'ן זה אוכל מעולה. מעל 40% חלבון, מעל 80% בשר אמיתי, לא שאריות. חוצמזה יש אקאנה, נוטרו צ'ויס- גם הם לא רעים בכלל.

latch

New member
ברור שיש

התכוונתי לאינובה באופן ספציפי.
אצלי החמוסות אוכלות Go! Natural Chicken Turkey and Duck 80% בשר נטול דגנים ו-50% פרוטאין.

WTR

New member
אה אוקיי

איזה גודל שק אתה קונה? וכמה זה עולה לך?

WTR

New member
אוי ואבוי
מרשל הם בית גידול נוראי

זה פשוט מטחנת חמוסים...

volkaria

New member
פינוקים

אפרסקים ותפוחים, גילי שלי מכור ל2 הפירות האלו. משתדלת לתת לו ממש ממש ממש מעט אבל כשהוא מקבל קצת הוא ממש משתגע.

lady midnight1

New member
מנצל"שת את עצמי- ניקוי אוזניים

שוב מנסה לחפש מידע בפורום ובאינטרנט לגבי זה והדעות חלוקות. כשרכשתי את החמוס נאמר לי שעליי לנקות את אוזניו מידי שבוע, חששתי כי מדובר בדרך של החנות לדחוף לי עוד מוצר בקופה (שבאמת רכשתי, ליתר בטחון) אז לנקות או לא לנקות, ואם כן, איך?

volkaria

New member
בחיים לא ניקיתי אוזניים לחיות

בכללי...לא לכלבים,לא לחתולים,וממש לא לחמוס. יותר סיכון מתועלת. הייתי מנקה אוזניים רק לאחת הכלבות,כי היא הייתה ממש נוטה לכל מיני זיהומים באוזן תקופה מסוימת. חוץ מזה,ממש לא.

Sweet Fantasy

New member
אין צורך לנקות

לא מנקים סתם על בסיס שבועי או חודשי או בכלל, ניקוי אוזניים עושים רק במקרים של זיהום או לכלוך ולאחר התייעצות עם הוטרינר. תחזירי לו תמוצר

למעלה