חדשים בפורום

liorosh8

New member
שלום לכולם :)

היי אני חדשה פה...קוראים לי ליאור רציתי לאחל לכולם קודם כל שבת שלום ... רן..... אחחח הוא כזה מדהים למישהו יש אתרים טובים עליו? ושאלה ממש חשובה... מישהו יודע איך אני יכולה לשלוח לו מסר אישי?! נשיקות...

חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

ענבל,ח',13,פ"ת.
הגעתי לכאן מפורום בנות ,שפירסמתן שמה .. תיראו אני לא מעריצה מושבעת שלו .. אני פשוט חושבת שהוא שחקן מדהים , ושהוא מהמם
לא יצא לי לקרוא עליו או לראות איתו ראיונות וכו' אז אני לא יכולה להגיד לכן מה האופי שלו .. מה שאני כן יכולה להגיד לכן ? בנות הפורום הזה מת ! מי שרוצה להחיות תפורום ומוכנה לקחת חלק בפינות שבועיות שתשרשר
. שבת שלום

יוב101

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

אני יובל
בת 13... וגם אני מתה על רן דנקר
כמו כולם פה...(כמובן)...

יוב101

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יובל
בת 13... את מפורום הראל סקעת נכון?! אני קוראת שם הרבה...
ודרך אגב לחלק מהבנות יש פינה שבועית...את יכולה לחשוב על פינה חדשה ולפתוח אותה...הפינות שיש הן: התמונה השבועית, משטרת האופנה
ולא זוכרת מה עוד...

איזה חמודות../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

יובל - כן אני מפורום הראל :) תיצטרפי..יש בנות ממש נחמדות
אז ככה , אמרת שיש 2 פינות נכון ? התמונה השבועית ומישטרת האופנה. אז יש לי כמה פינות להציע לכן : [ זכויות לפורום הראל סקעת
] *| רן , מה אתה אומר ? הפינה בעיקרון לא ניפתחת על ידי מישי קבועה. מישהי אחת פותחת ושמה תמונה של רן .. ואתן צריכות להגיד מה הוא כאילו אומר / חושב , בתמונה הזו . מי שפתחה את התמונה בוחרת את המנצחת והמנצחת פותחת את הפינה בשבוע הבא..וככה הלאה ! * הצבעות ומיצעדים
פה אני לא כ"כ יודעת אם כן , פשוט רן לא זמר .. אבל מישהי אחת קבועה שתיפתח את הפינה הצבעות ומיצעדים עם כל הלינקים של השבוע הזה .. * שירשור יומי
מישהי קבועה שתיפתח שירשור , בו כל אחת מספרת איך עבר עליה היום .. * מישחקים הפורום לא עוסק ר=ק ברן נכון ? אז אפשר גם לעשות מישחקים , כמו "זה או זה ? " , "מי אני ? " וכו' ..
* פינת ה
השבועית
אין צורך להסביר חח .. מי שרוצה לקחת אחת מהפינות שתגיד
יומטוב

יוב101

New member
../images/Emo45.gif צודקת...

לי יש כבר פינה (
משטרת האופנה) לא אכפת לי לקחת עוד פינה אבל אני חושבת שעוד בנות רוצות...

liorosh8

New member
מישהו יודע איך.....?

מישהו יודע איך אני יכולה לשלוח מסר אישי לרן?

למעלה