חדשים בפאזלים...

חדשים בפאזלים...

לפני 8 שנים לכבוד הולדת הבן קיבלנו במתנה את הפאזל הזה (מי חושב שכשנולד ילד חמישי יש זמן לעשות פאזלים ?
) לפני כמה שנים פתחנו, מיינו קצת, הרכבנו כמה חלקים קלים והתייאשנו... עכשיו אחרי שהתמודדנו בהצלחה עם פאזל 500 חלקים שקיבלנו מתנה, החלטנו לנסות שוב.. והתמכרנו (ככה אמרה הבת שלי כשאמרתי לה לעזוב את הפאזל ולעשות משהו אחר ) יש לנו שאלה , איך יודעים ששני חלקים שחיברנו ונראה שהתחברו טוב הם אכן מתאימים? בעיקר בחלקים כמו המסגרת הכחולה שאין בהם שום רמז אחר. וכל טיפ נוסף שיכול לעזור היום נקנה לוח קאפא גדול שיכול להכיל את כל שטח הפאזל...

התקדמנו קצת...

חשבתי שהחלק הכחול יהיה הכי קשה אבל דוקא הוא הלך מהר, בעיקר תודות לבת שלי שהתיישבה עליו אתמול בערב לעיתים קרובות אני מתיאשת אבל מנסה אח"כ שוב ופתאום יש התקדמות..

jocie1

New member
ברוכים הבאים...../images/Emo140.gif

ניתן להפוך בזהירות את החלקים שחיברתם מהצד האחורי החיבור אמור להיות חלק לחלוטין ללא מרווח. נוסף לזה, תחת נושא מאמרים בפורום ישנם קבציםשחברים הפורום חיברו וטיפים לגבי אימותחלקים במקום הנכון. בהחלט שווה עיון. בהצלחה. ראיתי את הפאזל בפאזלנד. תהנו ממנה

123נעמי

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

תמונת פאזל יפה. כמו שנאמר - להסתכל על הצד השני של החלקים שם רואים ברור אם החלקים מתאימים. בקשר ללוח קאפה - מספיק קרטון ביצוע ב - 6 ש"ח זה יהיה טוב גם להדבקת הפאזל לפני מסגור. גודל קרטון סטנדרטי מתאים לפאזל בגודל כזה - 1500 חלקים. שיהיה בהצלחה נישמח לשמוע ממכם על ההתקדמות ועל הפאזלים הבאים בתור.

למעלה