חדשים בהליקון

Helicon 80s

New member
חדשים בהליקון

שלום לכולם ! אז ככה: הבוקסה של מועדון תרבות אכן יוצאת בחו"ל... מן הסתם נוציא גם בארץ.... חוצמזה- בשבוע שבועיים הקרובים ייצא בארץ אוסף חדש של להקת INXS האוסף נקרא "Definite INXS "ויכלול את כל הלהיטים הגדולים משנות השמונים והתשעים- "Need You Tonight", "Suicide Blonde", "By My Side", "Beautiful girl" וכו´... חוצמזה האוסף כולל סינגל חדש: "Tight" ורימיקסים, וידאו, וקטעים בהופעות חיות.... מישהו שמע כבר את הבוי ג´ורג´ שסיפרתי לכם עליו? ומה דעתכם על האוסף של אןאמסי -"The Eighties- The Party" שיצא השבוע? רק טוב לכולנו.... Helicon 80´s

alpha80

New member
הליקון יקר

אם אתה רוצה לכתוב בפורום אתה צריך להיות חבר. תוכל לזכות בהנחה לדיסקים מה 80 בחברת הליקון ועוד הפתעות.
תציין בחתימה שלך - "אני חבר במועדון פורום שנות ה 80".

turrican

New member
תודה על העדכונים ! נשמע מבטיח

אכן הבטחת עדכונים ואתה מקיים וזה סבבה.. את האוסף החדש שלכם טרם שמעתי..אבל ל-INXS בהחלט מגיע דיסק שכולל את כל הלהיטים הגדולים ורמיקסים למרות שיש לי את KICK ואני לא יודע אם אקנה את החדש,אבל ללא ספק אחת הלהקות הגדולות של ה-80 שלולא מותו הפתאומי של האצ´ינס היינו שומעים עוד שירים מופלאים. לא שמעתי את החדש של גורג´ למרות שראיתי שהוא הגיע לטאואר רקורדס. ד"א ביררתי ואת החדש של אליסון מויה ושל רונלד פיש לא היה להם. שמעת אותם??

oril123

New member
האמת היא שלדעתי ניתן לרכז את כל

השירים הטובים/להיטים של CULTURE CLUB ע"ג דיסק בודד (כבר קיים כזה) ואין ערך מוסף כלשהו לקופסא מרובעת דיסקים של להקה זו, סה"כ לא מדובר בלהקה עם הרבה תקליטים ומאסטר פיסס כמו לד זפלין, פינק פלויד וכד´.

למעלה