חדשות!

קפיטו

New member
חדשות!

האתר הרשמי של קת'רין עלה מחדש, והוא מדהים ושונה כמו יום ולילה מהקודם. בפתיחה של האתר נכתב "Wer'e not in Kansas anymore". נחשו למה.. בנוסף, קת'רין מתארחת באלבומו של אנדראה בוצ'לי, בשיר Can't Help Falling Inlove. הדואט להורדה- http://www.sendspace.com/file/ptmg5f האלבום של כריס דוהטרי יוצא עוד 6 ימים, ב21.11.06 ונפתח לו אתר מעריצים חדש- http://www.daughtryfans.net/. ליסה טאקר עומדת לשחק בסדרה "זואי 101" בערוץ ניקולודיאון. הפרק הראשון שלה ישודר בערב ראש השנה החדשה. כנראה שערוץ הילדים היה היעד שלה כשהחליטה להצטרף לאמריקן איידול
אבל לא רק זה. היא גם הוציאה שיר חדש שנקרא Love is. אפשר לשמוע אותו במייספייס שלה. באתר של אמריקן איידול יש סקר חדש- מי אתם חושבים שיעלה לפסגה? קלי, רובן, פנטייז'ה, קארי או טיילור. כרגע קארי מובילה עם 45%, רובן במקום האחרון עם 1%. כנסו תצביעו (לקארי...) http://www.americanidol.com/ והנה מישהי שברוב שעמומה, ישבה וציירה דיוקן של לוקאס רוסי. >> ומשהו על איידול מהעולם, אווה אווילה, המנצחת של קנדיאן איידול השנה, מוציאה ממש היום את אלבום הבכורה שלה Somewhere else. הלוואי שהאמריקאים גם היו ככה.. צריך להכות על הברזל בעודו חם. באתר הרשמי שלה יש בצד Jukebox ואפשר לשמוע את השירים החדשים. תנו לה כמה דקות, הם ממש מעולים. גמר אוסטראליאן איידול 4 ישודר ביום ראשון הקרוב, וייסגר בין ג'סיקה מאובוי המדהימה ודמיאן לייט. המהמרים שמים את הכסף עליה, אבל נראה שהשופטים יותר בעדו. תשפטו בעצמכם:

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה

בקשר לגמר של קנדיאן איידול שניהם שרים טוב מאוד אבל אף אחד מהם לא העביר לי באז או משהו אקסטרה שעשה לי את זה נגיד בפעם הראשונה שהראתם לי את אווה פשוט יש לה את זה והיא הייתה מדהימה אותם ראיתי בעבר וגם עכשיו שאני רואה אף אחד מהם לא עושה לי את זה חוץ מזה שהם שרים טוב

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ובכל זאת

אני בעד דמיאן עכשיו כשראיתי כמה קליפים נוספים של שניהם

קפיטו

New member
יש בזה משהו..

האוסטרלים הרבה פחות מוכשרים מהקנדים והאמריקאים לדעתי. הפיינליסטים האחרים מהטופ 24 וגם כמה מהטוב 12 נתנו הופעות דיי ממוצעות. אבל ג'סיקה מעולה, אני ממש בעדה. נראה מה יהיה ביום ראשון.

SHTRUDIDI

New member
תודה על העידכונים../images/Emo140.gif!

אני אבדוק את כל הקישורים בהמשך.

SHTRUDIDI

New member
טקס פרסי המוזיקה האמריקאי

ישודר בסטאר וורלד ביום רביעי ב3 לפנות בוקר וב19:00. בין השאר תופיע בו קארי אנדרווד. תהנו!

קפיטו

New member
../images/Emo99.gifקארי

היא הולכת לתת הופעה מדהימה. תודה על העדכון!

Kryptonite

New member
איזה כיף לראות ולשמוע../images/Emo168.gif

על איך שהיא מצליחה ופורחת, כל כך מגיע לה!

SHTRUDIDI

New member
עדכון לגביי הופעות ומגישים

קלי קלארקסון וקארי אנדרווד מועמדות כל אחת בשתי קטגוריות. קלי מועמדת לFavorite Female Artist בפופ\רוק. וגם לFavorite Artist בADULT CONTEMPORARY. קארי מועמדת לFavorite Female Artist בקאנטרי. וגם לFAVORITE NEW BREAKTHROUGH ARTIST (ALL GENRES). הזוכים נבחרים ע"י הציבור. בין מגישי הפרסים- קליי אייקן, קתרין מקפי, טיילור היקס וגם ריאן סיקרסט. קארי אנדרווד כאמור גם תופיע.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif המון המון בהצלחה לשתיהן D:

לקארי יש סיכוי מעולה לפי מה שאנחנו רואים בזמן האחרון נגד מי קלי תתמודד?

SHTRUDIDI

New member
אז ככה

קלי מתמודדת מול נלי פורטדו ומאריה קארי בזמרת השנה בפופ\רוק. לדעתי לנלי פורטדו הכי מגיע אבל זה באמת עניין של טעם. בקטגוריה השנייה היא מועמדת מול רוב תומאס ומייקל בובלה. לדעתי מגיע למייקל בובלה כי הוא מדהים, קלי ורוב תומאס לא ממש עשו המון בזמן האחרון,לא? קארי למקרה שתהיתם, מועמדת מול פיית' היל (מי אמר שידור חוזר?) וגרטשן ווילסון. קארי יכולה לקחת בכיף פה. בקטגוריה השנייה זה פריצת השנה בכל הז'אנרים, קארי מועמדת מול הפוסיקט דולס וקאמיליונר (ראפ ללא מכירים). לדעתי התחרות כאן קצת יותר קשה. שיהיה לשתיהן בהצלחה!

קפיטו

New member
בהצלחה לקארי וקלי!

אני מאוד אופתע אם אחת מהן לא תקח הביתה לפחות פרס.

14מתן

New member
על מה קלי מועמדת ../images/Emo12.gif

על walk away ? היא לא עשתה מי יודע מה בשנה האחרונה... בהצלחה לקארי, למרות שאני חושב שההצלחה שלה מוגזמת

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

גם לי לא ברורה ההצלחה הזאת, אבל בכיף שיהיה לה...

קפיטו

New member
לא ברורה?

קארי היא הווקליסטית הטובה ביותר שיצאה מאמריקן איידול, ללא ספק בעייני. היא זוכה להצלחה לה היא לגמרי ראויה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני לא חושב שהיא יותר טובה מ

קלי וטמיירה אבל היא זאת שפתחה את סגנון הקאנטרי לאמריקן איידול כי משום זמר קאנטרי לפני לא התלהבו אולי מג'וש אבל גם לו,לא הייתה הצלחה מסחררת

למעלה