חדשות!

chen010189

New member
חדשות!

תחרויות, הפתעות, מפגש מעריצים, וספר... אלה החדשות השוות שאתם מקבלים! ראש1 מצביעים ל"השמינייה" בגמר! בכתבה על מלחמות המועמדים, השמינייה הוצבה מול אקזיט, ראש1 החליטו שהם מתים על עפר, אבל שהשמינייה שווה יותר... וזה הזמן להזכיר, ההצבעה למסך הזהב מסתיימת ב12\4, ב12:00 מי שעוד לא הצביע, תזכרו, כל קול קובע! ואם כבר מדברים על מסך הזהב, עוד משהו להזכיר... מחר, חודש חדש התייצבות חדשה, ספר חדש!, ימי הולדת (מהשחקנים חוגגים החודש לפי הסדר: לירון לב, מאיה קורן, ודון) מפגש המעריצים: מחר (12\1), 16:30 קניון גבעתיים ארבעה שחקנים יבואו לחתום על הספר לכבוד ההשקה, מזל"ט! פורסם תקציר, ותמונה מוגדלת יותר של הספר. (עם האישור מהכת"צית לפרסם, כמה טוב שיש חברים מהעיתון) ועכשיו, תתכוננו התחרות שהבטחתי לכם, שקשורה במיכאל אלוני (פרטים אתם תדעו כשהתחרות תתחיל) תתקיים בסמוך לחנוכה. שימו לב! התחרות היא לחברי הפורום בלבד, ונערכת גם במיוחד לפורום בתפוז, משתמשים שלא חברים בפורום לא יוכלו לקחת חלק בתחרות. 2 אירוחים מגניבים בפורום, בקרוב! 1) אירוח של אחד מהשמינייה בפורום, שיבוא ויענה לכם על השאלות (עוד לא נקבע מי מהם) 2) בקרוב תתארח בפורום דמות מהשמונה... מי הדמות? אולי זאת רוני, ואולי זה בכלל אדם. חכו לשבוע הבא ותדעו! חן (שמרגישה כמו "תפוז אנשים מודיע") חייבת להודות לבן וליהי, שבזכותם התחרויות האלה יוצאות לפועל בסופו של דבר אחרי שהן עושות את דרכן לראש שלי, ולבן שעוזר לי עם האירוחים (וגם סובל קצת מחפירות) ולביקי שבגלל שהיא אדומה וצריכה לדעת את כל זה לפניכם (אבל אתם מרוויחים, היא ממש מקבלת חפירות...), מקשיבה, תומכת, מנגבת לי ת'דמעות, ובעיקר סובלת (אה, בעצם היא אמרה שהיא מתה על החפירות שלי) אני אומרת לכם, שלושתם (ביקי, בן וליהי) יסקלו אותי באבנים יום אחד.

chen010189

New member
שכחתי להוסיף! דני לשמן - מחר!

מחר יתפרסם באתר ערוץ הילדים מכתב מדני לשמן

KiShKooSh

New member
חולה על החפירות../images/Emo99.gif

והמון תודה חנוש

Oshi love Tamir

New member
../images/Emo51.gif רבה חנוש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gifמעניין...

מי מהשמונה יתארח/תתארח פה...כל אחד שיתארח פה זה יהיה משמח

יש מיכאל!!

אני מתאפקת לא להתעלל במקשים חחחחח אתם יודעים אולי מי מחר בא? אני לא רוצה לנסוע אם לא מיכאל לא יבוא....

chen010189

New member
אמ... באמת רצוי שיפרטו

את יכולה לשלוח מסר לגיורא, ולשאול אותו

KiShKooSh

New member
אני מרשה להתעלל רק....

אם את מדברת על ההוא מטורקיה
אז מותר לך להתעלל בהם

KiShKooSh

New member
לא....

אולי זו הבעיה כמו שהייתה עם חן שהמסרים שלה לא הגיעו אלי

KiShKooSh

New member
חן? מה לקחת?????../images/Emo6.gif

אן יודעת שסמי הזויות זה לא חוקי את הוזה את עצמך מצחיקה
ואת לא את סתם משוגעת

chen010189

New member
ואני דיברתי על מחזור המים!

קודם יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, אח"כ יורד גשם, אח"כ הטיפות מגיעות לים, אח"כ העדים עולים, אח"כ נוצרים עננים, וככה הלאה...

למעלה