חדשות....

tali22

New member
חדשות....

אני לא ממש יודעת אם זה מעניין אתכם אבל חיפשתי מישהו לספר לו, בכל אופן הקדמתי את הטיסה שלי, התקשרתי היום לחבר שלי לשעבר (בישראל) ולא היה לי אומץ וזה היה נראה לי קצת מטומטם לדבר אז ניתקתי. אחרי דקה הוא מתקשר אני אומרת לו מה קרה התקשרת? הוא אומר לי רציתי להתקשר גם לפני זה אבל אמרת שאת לא רוצה שנדבר אז כיבדתי את זה. טוב מדברים ומפה לשם הוא אומר לי אם היית לידי הכל היה אחרת לא טוב לי עם זה שנפרדנו ואז שוב אני שואלת אותו אז למה נפרדנו? הוא אומר לי אני אוהב אותך את חשובה לי אבל זה נראה לי הדבר הנכון לעשות כרגע. אז אני שואלת אותו מה זה כרגע? תגדיר כרגע? הוא אומר לי "לא יודע" התשובה הרגילה.(כמו שהוא גם לא יודע למה נפרדנו) שורה תחתונה הוא אומר לי תגידי לי מתי את חוזרת? אז אמרתי לו למה? נפרדנו לא? "כן אבל אני רוצה לראות אותך" אני שואלת אותו תגיד לי אני עכשיו חוזרת לארץ יש לזה סיכוי ביננו או לא? כי אם לא אז אל תבוא ואל תדבר איתי ומה הוא עונה? "לא יודע" אמרתי לו תפסיק להיות פחדן תגיד את זה כבר אז הוא אמר לי "אם היית חושב שיש לזה סיכוי אז לא הייתי נפרד ממך" ואחרי שנייה (נשבעת!) הוא אומר לי "ואם כן?" "אני לא יודע! לעזאזל הוא שיגע לי את השכל כבר , אני באמת אוהבת אותו ורוצה לראות אותו אבל מה יהיה אני לא יודעת מה ניסגר איתו.... לפעמים זה ממש נראה לי כאילו אני סתם מפתחת תקוות ולפעמים זה פשוט נראה לי הדבר הכי הגיוני לחשוב. לפגוש אותו?

ניקולי

New member
הלא נודע

להערכתי הוא רוצה לנסות, ובלנסות אני לא רואה שום דבר רע ההפך..כח הרצון יכול לשפר. אל תדושי בשאלות סחור סחור.. תזרמי, תני לזה צ'אנס..מלבד זאת את עצמך לא בטוחה בקשר..וזאת מאחר ואת חוששת להפגע שוב, את לא חושבת שהוא פוחד בדיוק כמוך? ואם לא אז למה הוא מתקשר אלייך לשם ? מה את חושבת שחסרות בנות בארץ ? לא!! והוא בכל זאת מחפש אותך ועוד שם!!

tali22

New member
../images/Emo9.gifשיגעתי אתכם עם השאלות אה?

איזה סבלנות יש לכם פה לכל אחד זה ממש יפה ותודה על העצות את צודקת, אני יגיד לו מתי אני חוזרת ויעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ans83

New member
בסופו של דבר את תכנעי לרגש ובצדק

אבל לפי דעתי שיקפוץ לך על ה***, הדרך שבה הוא נפרד ממך היא חוצפנית ופחדנית. הוא שובה אותך, אני יכולה להבין, את נמשכת אליו, אל כל מהות שלו בטח..אבל לפעמים כדי להשיג משהו, צריך להעמיד את הסיטואציה/אותו במבחן. מה שלא תעשי, אל תקבלי אותו בחזרה אוטומטית. למדתי על בשרי שזה לא עובד, ובקושי לטווח הקצר אפילו.(אבל באמת למלדתי לבאות) אני באמת מאמינה שאת יכולה לחזור לבנאדם הזה..את פשוט חייבת להיות חזקה.מאד חזקה. אוייש הם דפוקים. ו
לכל הזכרים בפורום...

2k3

New member
אולי זה קצת לא קשור..

הלוואי וחברה שלי שנפרדה ממני הייתה משאירה בי את הספק.. הייתי טס עד לאוסטרליה בשביל לראות אותה ולא מחכה שהיא תחזור... אפילו פעם אחת רבנו כשהיא היתה באילת ונסעתי בטרמפים כדי לתת לה טבעת שקניתי בכדי לפייס אותה..:( ובקשר להודעה שלך.. לא יודע אם כדאי לנסות, הוא נראה החלטי.. אם יש בך את ההרגשה , ולו הכי קטנה שזה יעשה לא טוב , אז אל תפגשו. זו דעתי..

2k3

New member
תודה רבה!:)

מה הטעם בלהיות מקדים כדברייך כאשר אני לא מוערך בעייני האנשים הנכונים?.. {פרט אלייך כמובן יקירתי..:)}.. כל כך מרגיז!

למעלה