חדשות!!!!

חדשות!!!!

- בנג' עשה טאטו חדש.... באנגלית : " Benji Madden of the infamous band, Good Charlotte was reportedly spotted at Duke's Tattoo Parlor on the corner of Truce and Main getting a fresh bout of ink. The tattoo reportedly wraps around his left wrist which, dear we hope, completes the tattooed transformation of his sleeves. However, Brian McMurtery, a worker at Duke's and the artist who was privileged to ink the rockstar, claims Madden was a little... off. "He seemed really out of it. He kept talking about how people hated him and stuff, and how he wished he could change." says McMurtery, seeming hesitant to let out this information. So what did this new addition say? "* **** ****", replays McMurtery as he frowns a bit. Change indeed. מתישהו אני אתרגם כי מאוחר....

RoCk StaR 1

New member
שאלה+נצל"ש

אין לי כוח לקרוא..איזה טאטו הוא עשה? והנצלש... היה עכשיו באמטיוי משו כזה בגלל שזה בסדט אוף 2004 וויק אז היה את גרין דיי,גוד,דה דארקנס,רד הוט,מארון 5,פרנץ פרדיננד,יו טו, ועוד כמה..שהיה מן ראיונות כאלה וקטעים מקליפים והופעות ודיברו על זה שהם אוהבים להופיע וזה...אז קיצר באמצע הראיון של גוד כנראה בנג'י וג'ואל החליפו מקום (לא ראו את זה..פשוט כשחזרו לראיון ראו..) וכשבנג'י דיבר אז היה רשום ג'ואל מאדן..טיפשים..הם לא יודעם להבדיל..והם בכלל לא היו דומים שם..מרגש נכון? אני יודעת שלא

RoCk StaR 1

New member
נמ.לאדעת.

זה לא כזה תוכנית...אבל יש מצב שיהיה כי תמיד בוויקנדז האלה הם חוזרים על עצמם.

תרגום לעברית-מי שרוצה

"בנג'י מאדן, מהלהקה הנודעת לשמצה, גווד שארלוט, לפי הדיווחים נראה ב-Duke's Tattoo Parlor (סלון הטאטוז של הדוכס-שם החנות/סלון) מקבל "התקף דיו חדש". הטאטו כמדווח, מקיף את פרק ידו השמאלית שנעז לקוות משלים את הטרנספורמציה של שרווליו. אולם, בריאן מקמורטרי (Brian McMurtery) עובד בסלון והאמן שהיה לו את הזכות לקעקע את הרוקסטאר, טוען שמאדן היה קצת.....לא רגיל. "הוא נראה ממש לא בקטע. הוא המשיך לדבר על איך אנשים שנאו אותו, ואיך הוא היה רוצה להשתנות", אומר מקמורטרי, שנראה מהוסס להוציא את המידע. אז מה ההוספה הזאת אומרת?? " ******** ", משיב מקמורטרי, כשהוא מקמט את מצחו טיפה. אכן שינוי.

RoCk StaR 1

New member
כאפה!

הלהקה הידוע לשמצה?! לא רגיל?! ברור שהוא לא רגיל! אין אנשים רגילים! טיפץ! מה לא בקטע מה? הא? בלע.

נראה לי שהוא התכוון לזה שהבנג' היה

שיכור או משו....בקטע שהוא אמר "לא רגיל"..... אממ...בנג' אמר פעם שהוא לא מתכוון לקעקע את עצמו יותר אז בגלל זה זה היה מוזר גם למעריצים...אז כנראה שהוא היה שיכור ודיבר שטויות וגם עשה שטויות - הקעקוע (-זה שטות רק בגלל שיש לו כבר מלא)......

למעלה