חדשות.

sapir aloud555

New member
חדשות.

1- הקליפ החדש כבר מתחיל את דרכו בmtv hits לאיטו.. לקליפ יש 2 גרסאות, אחד עם דובי [
] שאגב חשבתי שהוא פרט טיפשי בהתחלה, ומה פתאום הן הרסו את כל האווירה של הקליפ עם הדובי הדיי תקוע הזה..אבל לשמחתי הן עשו עוד גירסא לקליפ, שהיא בלי הדובון הקטנטון..אם אתם שואלים את עצמכם, כמו שאני שאלתי את עצמי, למה הכניסו את זה לקליפ? כי זה הסינגל הרשמי של cin השנה..צריך להדגיש קצת מה השיר הזה ולמה הוא..[למי ששכח..cin זה מרכז התרמות לילדים נזקקים] שיהיה להן בהצלחה איתו. אני חוזה להן שבוע דיי קשה, ומקווה שהן יסיימו בטופ 3 כמו תמיד
2- אתמול..וסליחה שלא הודעתי כי אני בעצמי לא ידעתי, הייתה הופעה של שעה בMTV HITS. הן שרו שם את כל הסינגלים, + את here we go, שכתבתי עליו דיי ממזמן פה. שיר מעולה. לאחר ההופעה שמו שוב את 5 הלהיטים האהובים על גירלז אלאוד. אז היתה להן שעה [וחצי..] מיוחדת בmtv hits
ו..באמת הקהל בכה שהן שרו את i'll stand by you. ממש בכה..אפילו המנחה ששאלה אותן שאלות בין שיר לשיר היתה צריכה לתפוס את עצמה
חח.. 3- here we go- זו בעצם גירסא שנייה לשיר הנושא של סדרת הילדים שמשודת בפוקס קידס -"טוטאלי ספייס". תאמת, ששמעתי את זה בפעם הראשונה, חשדתי שאלו הן, אבל לא האמנתי..כיאלו, מה הן וסדרת ילדים? מה הקשר? ולמה כל הזמן הזה לא ידעתי על זה?
אל תדאגו זה לא נשאר שיר לסדרת ילדים..כל המילים השתנו ,רק המוזיקה נשארה והhere we gooo שבפזמון
4- מומחי חברות תקליטים בקופסת הלהיטים, כתבתי את זה בקשר להודעה הקודמת, אם הייתה לכם שאלה כלשהיא ,זה הזמן לשאול אותם
5- אם מישהו רוצה את הקליפ..[2 גרסאות] יכול לבקש ממני. אין לי בעיה לשלוח.. 6- אני מעוניינת לעשות משחק או פעילות אחרת כדי לקדם את הפורום מה דעתכם?
*** ונסגור את זה במשהו שנתקלתי בו השבוע..: למה, אבל למה..תמיד קורה לי שאני חושבת שמי שיורד על מה שאני אוהבת בסוף חמוד?
[חיה, זה לא מיכאל.] [הממ, אל תתיחסו לזה
] שיהיה לכם יום טוב

למעלה