חדשות!

tatababa

New member
חדשות!

1. Body Language LIVE DVD - ההנהלה של קיילי מאשרת. הדיוידי בדרך! 2. הגרסת סינגל של שוקולד - דיווחים ממנכ"ל EMI גרמניה, גרסת הסינגל פשוט מדהימה וצפוייה להיות להיט היסטרי בגרמניה! מנכ"ל החברה הוסיף כי הציפיות מהמוצר הסופי בעקבות השמיעה שלו עלו באורך פלא. 3. עוד בנושא שוקולד - רמז דק בעובי פיל גורס כי הגרסת סינגל מתחילה מהפזמון.. 4. גרסה חדשה לאלבום BL בארה"ב. הגרסה זהה לחלוטין לגרסה הקודמת, אלא ששינו קצת את החוברת של האלבום. סדר התמונות השתנה ועכשיו ככה נראית העטיפה החיצונית -

Fever2002

New member
לגבי ה-DVD

זאת ההופעה של MCB או משהו אחר? יש גם תאריך רשמי ליציאת ה-DVD בחו"ל? אני מקווה שזה יגיע לארץ ומהר...

Fever2002

New member
התאריך

זה בטח מה שרשמת קודם ה-28/6... השאלה איזו הופעה זו ואיזה שירים זה יכלול? ------------------------ פיתגורס פשוט הרס את הגיגינו הבנאליים במספרים אי-רציונאליים

Fever2002

New member
../images/Emo6.gif

אם ראית מ"ק 22 אז תבין: -"אמא,מה כתו' כאן? לא כתו' כאן כלום" -"כתוב, כתוב" -"לא כתוב" -[האמא לוקחת סכין מטבח ואת הדף של הזימון קורס טיס שהבן שלה קיבל] "הנה עכשיו כתוב!!!!!" (היא יצרה חתכים על הדף כדי שהעיוור יחשוב שזה כתב ברייל) ועוד לחשוב שכן קראתי את ההודעה שלך (משם הבאתי את התאריך) הנקודתיים יצאו שם לפני האנגלית ולא ראיתי שזו רשימת פירוט חשבתי שכל דבר זה משהו נפרד
אבל נסלח לזה כי אני עם "אופטלגין" לאחר סיפור שלם ולא נעים בעקבות עקירה כירורגית. ומי כמו אדם יכול להזדהות פה איתי.

Nadav נדב

New member
קיילי פשוט יפהפייה. אין מה לעשות,

תמיד יהיו לה תמונות טובות...

Nadav נדב

New member
אין מה לעשות...היא מושלמת. איך אפשר

על העיניים המדהימות האלה?!

היא באמת מושלמת!!!! אני לא מבינה אנ

אנשיםש אומרים שקיילי לא יפה
סלבריטאי יפ זהנ מישהו שיוצא טוב אפילו בתמונות פפרצי וקיילי בהחלט יוצאת טוב יש לה כמה תמונות חדשות שהיא בלי איפור בכלל!או לא יודעת היא נראית שם מוזר!אבל עדיין יפה
אני אשים ת'תמונות אח''כ

Nadav נדב

New member
קיילי לא יפה?! מי אמר את זה? אחת

הנשים היפות ביותר בעולם...בלי שום ויכוח. הפנים שלה מדהימות ביופיין, מצטער...ובלי איפור היא נראית מצויין ויפה גם כן. ותזכרו שהיא בת 36 כמעט ונראית כך בלי "שיפוצים" למיניהם - בדיוק אותו דבר כמו מלפני 15-20 שנה...

למעלה