חדשות!!!!!

EdenLovesMartin

New member
חדשות!!!!!

בלאגן השבוע: לי משתגע (שוב) בנות גירלז אלאוד חזקות בתחום הפלילי. אחרי שחברת ההרכב שריל טווידי נידונה בשנה שעברה בבית משפט, סיבכו הבנות את לי מבלו,שנאלץ להופיע בפני שופט גם הוא, אחרי שלילה שבילה עם הגירלז הסתיים די רע. לי נאשם בגרימת נזק באופן פלילי, לאחר שאיבד את עשתונותיו בגלל צלם פפארצי שהמתין לו מחוץ למועדון בדצמבר האחרון. לי בילה במקום עם ידידותיו ושתה איתן לא מעט. בחוץ, כשנתקל בצלמים שהמתינו להם, הוא הסכים להצטלם עם הבנות אם אחר כך יעזבו אותו לנפשו. הבעייה הייתה, שאחד הצלמים התעקש להמשיך לצלם. לפי האישום, לי הפליא בו מכות קראטה ושבר את מצלמתו. לי הכחיש את האשמות בעניינו, ובינתיים שוחרר בערבות עד לדיון המשפט במאי. דובר מטעם "בלו" סיכם: "לי טוען שהוא לגמרי חף מפשע".

sapir aloud555

New member
עדן עדן עדן..

ידעתי את זה כבר ממזמן אם היית רואה למטה היית שמה לב ששמתי את הכתבה הזו באנגלית, ואז תירגמתי אותה.. הנה תלחצי כאן ותראי, אז זה לא כל כך חדשות אבל תודה ששמת בכל מקרה.

sapir aloud555

New member
אוי..

אז עכשיו כלן הקוראים יחשבו שאלאוד אשמות בהכל! ראש 1 האלה, הם מותחים את המציאות. זה לא היה בצורה הזו זה היה אחרת. איזה דבר.

ספיר

חחח מזל שלא קנית ראש 1. ראית? מה שקראנו, על לי וGA ידענו זאת לפני הראש1 הזה (ראש בייצה, חחח נו די, יציאה קטנטנה.......קוקצינלה..אוייש נפלט לי מתיי) וזה סתם ביזבוז כסף, הלוואי שתהייה כתבה עלייהן או על דו, לא יודעת מה בTOPOP הלווואיייייי I WISHHHHHHHHHHHHHHHHטוב, אז שבת שלום, אה ספיר, את בטח קוראת את זה כבר במוצ"ש אז שבוע טוב, ונדבר כבר, נקבע מתי להיפגש ביום ראשון ,חחחח ביי ביי.

sapir aloud555

New member
כן חשבתי על זה...

דווקא בא לי לקנות ראש 1 מחר, כדי לראות איזה תמונה הם שמו.. אולי של שניהם... אולי.. בקיצר, ניפגש מחר וזה.. ו.. זה קוקסינציה או מה שזה
... ראש ביצה
.. סתם אין קשר לקסדה ולביצה אני משועממת.. טוב אז נדבר .. בה ביי

למעלה